_C8A1095xx.jpg

DO

WHAT

YOU

LOVE

_C8A1049xx.jpg

 

40+ en IK ga het anders doen!

 

Mijn midlife crisis (of hoe je het ook wilt noemen) begon rond mijn 40ste met de gedachte: ‘ik wil later als ik oude en wijs ben geen spijt hebben iets niet te hebben gedaan in mijn leven.’ 

 

Het leven is te kort om niet te doen wat je leuk vindt. Met minder genoegen nemen en je neer te leggen bij de situatie vind ik echt heel zonde.

’s Ochtends blij en VOL energie weer aan een nieuwe dag starten in plaats van jezelf uit bed slepen om maar weer aan je verplichtingen te voldoen. Niks voor mij. Het is zo belangrijk het maximale uit je leven te halen, je krijgt maar 1 kans! Ook vind ik het een must naar mijn kinderen toe om mee te geven dat als je iets ECHT wilt, alles kan en je kan worden wie/wat je wilt zijn. En mijzelf als voorbeeld te geven.

 

Het is niet altijd de makkelijkste weg, maar het proberen en eraan te proeven gaf mij genoeg prikkels om door te gaan. En wat is het alternatief? Weer terug naar af.... no way! Op naar de VOLGENDE FASE van mijn leven.

Toen kwam de vraag, maar wat is dat dan, wat wil ik niet missen in dit leven? Dit hield mij dagelijks bezig, totdat ik mij realiseerde dat mijn diepste wens fotograaf worden was. Dus HUP aan de bak en here I am! 

Dat klinkt wel heel makkelijk en dat was zeker niet het geval. Maar door het gewoon te doen en niet door het minste of geringste je uit het veld laten slaan, moest het lukken. Vooral de emotionele rollercoaster was een dingetje, ‘kan ik het wel’ en ‘hoe dan’ en ‘wat als het niet lukt…’ 

 

Door maar gewoon mensen te gaan fotograferen en veel te netwerken, kwam ik erachter dat heel veel mensen het zelfde door maakte. Inmiddels is mijn missie geworden om juist deze mensen vol zelfvertrouwen vast te leggen, waardoor ze positief de volgende stap durven zetten.

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Waar een wil is, is een weg. En een positieve mindset is hierin zo belangrijk. Negativiteit, daar loop ik van weg. Daar heb ik geen tijd voor. En bij elke situatie probeer ik een leermoment en het positieve eruit te halen. Niet lullen maar poetsen. Soms voel je dat je wel heel veel ballen hoog moet houden (huishouden, boodschappen, kinderen, thuisonderwijs, financiën, quarantaine, administratie en al het overige geregel buiten je werk om), maar gek genoeg kreeg ik daardoor nog meer energie om ervoor te gaan en te bereiken wat ik voor ogen heb.

 

Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben met zo’n 'midlife crisis'. Ik heb al zoveel mooie vrouwen ontmoet die weer helemaal opbloeien, genieten en vooral het maximale uit het leven halen, nadat ze zijn gaan doen waar hun hart ligt.

 

Wil jij ook andere vrouwen inspireren en laten zien hoe jij van het leven geniet?! Door middel van de NeXt Level Personal Branding shoot wil ik jou een spiegel voor houden en laten zien dat je ontzettend trots op jezelf mag zijn en daar ook geregeld even bij stil mag blijven staan. En nog beter, om dit te VIEREN! 

 

Deze shoot is een fantastische beleving waarin het even allemaal om jou draait en je alle aandacht krijgt van een visagiste en van mij. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en motivatie en kan ik niet wachten jou ontwikkeling vast te leggen op beeld. Foto’s zijn voor altijd en hoe tof is het als je aan de hand van beelden later, als je oude en wijs bent, kan terug kijken op je leven en nagenieten van jouw fantastische journey.

_C8A8886xx.jpg
_C8A8765xx.jpg

Als je mij een mailtje stuur, dan neem ik telefonisch contact met je op.

je mag me ook gelijk bellen natuurlijk.

Ja, ik wil de NeXt Level Photoshoot