top of page
eef2a487-55b3-44e7-a317-b309f1b6502b_edited.jpg

Wil je mij persoonlijk spreken?
Dat kan!

Plan hieronder gelijk een bel afspraak met mij in. Klik hier:

Het is  altijd fijn om iemand persoonlijk 1-op-1 te spreken en aan te voelen of iemand bij je past. Het maken van foto's kan best spannend zijn, dat merk ik vaak. Dus je bent echt niet uniek als je graag mooie foto's van jezelf wilt , maar de angst je bekruipt bij het idee om voor de camera te moeten gaan staan.

Laten we bij het begin beginnen.

Eerst plan je een persoonlijk gesprekje met mij in om te kijken of wij een match zijn. Ik vertel je dan alles wat je wilt weten en hoe de fotoshoot verloopt en wat je kunt verwachten. Maar het allerbelangrijkste ben jij! Wie ben je, waar sta je nu, waar wil je naartoe in het leven en wat zou je graag terug willen zien van jezelf in de foto's?

Na ons telefoongesprek heb je een goed beeld van wat de fotoshoot inhoudt en kun je op basis van deze informatie en je gevoel de juiste beslissing maken.

eef2a487-55b3-44e7-a317-b309f1b6502b_edited.jpg

Hi ! Ik ben Marye

Ik woon met mijn vriend en 4 kinderen in Bussum. Ongeveer 6 jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt. Na een commerciële functie in loondienst,  ben ik gestart als ondernemer. Ik ben portret fotograaf en fotografeer vrouwen in mijn eigen studio in Bussum.

Als portret fotograaf help ik vrouwen anders naar zichzelf te laten kijken. Middels een exclusief high-end experience in mijn studio, laat ik haar zien dat ze alle ingrediënten al in handen heeft om te bereiken wat ze wil. Waarbij het begint bij zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfontplooiing.

Tegenwoordig ligt de lat hoog op vele facetten. We moeten voldoen aan veel eisen opgelegd door anderen en onszelf. Hoe fijn is het als de basis goed is, waardoor je makkelijker door het leven gaat.

Door de fotoshoot die ik vrouwen biedt, laat ik haar zien dat ze goed is zoals ze is. Van binnen en van buiten. Veelal heb je het goud al in handen, maar vergeet je het te gebruiken.

In deze vrijblijvende kennismaking bespreken we:

_C8A3303H.jpg

REVIEW

Ik heb eigenlijk helemaal geen goede foto’s van mezelf en zit lekker in mijn vel dus vind het leuk om nu eens een fotoshoot te doen! Maar wel zoals ik ben!’ Dat was eigenlijk wat ik in het eerste gesprek met Marye aangaf. En dat 'zoals ik ben’ op zijn best vastgelegd te krijgen, dat is haar kwaliteit!

Ze luistert naar je wensen, probeert ook echt die richting in te sturen maar dan met je eigen herkenbare touch.

 

Marye is kritisch op haar werk maar weet dit te vertalen in een voor jou (als ‘model') zeer ontspannen sfeer. En echt…. she goes the extra mile! Daardoor levert ze zeer hoge kwaliteit in de gehele experience, van shootdag tot uiteindelijk de fantastisch mooie box. Marye, dankjewel. Ik word nog steeds blij als ik de beelden zie!

_C8A2303x.jpg

Plan een gesprek in:

Ik spreek je snel!

bottom of page