top of page
MINI PORTRET FOTOSHOOT EXPERIENCE

Ben je op zoek naar mooie beelden van jezelf, zodat je er online uit springt? En wil je door middel van opvallende portretten laten zien wie jij bent en jouw verhaal vertellen? Ik help ondernemers door beelden te maken en te laten zien zoals ze zijn en waar ze voor staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_38A1099.jpg
_C8A9005a-bewerkt.jpg
_C8A0794ZW-laag.jpg
_C8A4162.jpg
Hoe ga ik te werk en wat kun je verwachten:

 

Consult

We beginnen met een telefonische kennismakingsafspraak. Belangrijk vind ik dat we een match hebben. We bespreken waarom je deze fotoshoot graag wilt en wat je wilt uitstralen. Een keer per kwartaal organiseer ik een Mini Portret shootdag waarop je je kan inschrijven op het gewenste tijdstip die beschikbaar is.

Voorbereiding

Ook geef ik je vooraf telefonisch advies over kledingstyling, om zo het maximale uit de shoot te halen. Het is mogelijk om 2-3 kledingsets te gebruiken in de shoot.

Locatie

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Bussum. 

 

 

1.5 uur durende fotoshoot bestaat uit:

Visagie/Haar

Op de dag van de shoot is er een professionele visagiste, die de touch up doet voor jouw make-up en haarstyling. Zij zorgt ervoor dat je er goed op de foto komt.

Fotoshoot

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en help ik je met de poses, zodat je met zelfvertrouwen en met plezier deze shoot ervaart. Dit zul je terug zien op de foto’s. Het is niet van belang of je ‘fotogeniek’ bent, maar dat je ontspannen bent & geniet en dan ontstaan de mooiste beelden.

Reveal

Na afloop van de fotoshoot bekijken we samen de beelden die ik van je heb gemaakt. Je kunt dan zelf kiezen welke foto's je graag zou willen hebben. Uiteraard kan ik je daarbij helpen. Bij deze shoot krijg je standaard 2 digitale beelden. En je kunt dit uitbreiden met een FotoBox pakket (Afdrukken en digitale bestanden van de door jou gekozen foto's) en diverse Wall-Art mogelijkheden. 

_C8A7361.jpg
_C8A3350H.jpg

SHORT EXPERIENCE FOTOSHOOT (1x p/Q)

  • 2 Digitale foto’s | Zelf uitgekozen na de shoot (Afname van meer digitale foto’s is mogelijk)

  • Touche up door een Professionele visagiste voor jouw make-up & haar styling

  • Locatie Studio Bussum

  • Duur: 1.5 uur

  • Shoot datum: 1x per kwartaal op een vaste opgegeven dag en tijdstip (Beperkte beschikbare plekken per jaar)

  • 2-3 kledingwissels tijdens de shoot

  • Reveal direct na de fotoshoot, waarbij je jouw mooiste foto’s uitkiest

  • Digitale beelden ontvang je via WeTransfer

​​​

Kosten bedragen € 600 (incl. BTW)

(Vooraf geldt een aanbetaling van € 300 ter bevestiging van jouw plek)

_C8A0070.jpg
_C8A0083.jpg
_C8A0239_edited.jpg

Veel gestelde vragen:

Ontvang ik digitale bestanden of krijg ik afdrukken?

Je ontvangt de 2 digitale fotobestanden. Het is mogelijk om jouw pakket te upgraden (voor een meerprijs) met beelden afdrukt in een passe-partout van 18x24cm in een FotoBox en diverse Wall-Art formaten. Je ontvangt deze beelden ook digitaal.

Waarom zijn de prijzen zo hoog?

Ik sta voor de kwaliteit die wordt geleverd. Dit geldt voor de shoot zelf, als ook de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek en je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis. Elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer dat zelfvertrouwen en geeft je weer de kracht en de boost, waardoor je groeit als persoon.

Hoe lang duurt de shoot?

De hele beleving duurt ongeveer 1.5 uur. 

We beginnen met een kop koffie/thee. Vervolgens zal de visagiste jouw make-up touche up verzorgen en je haar stylen zoals jij dat gewend bent. Dit duurt gemiddeld een half uur. Daarna mag je shinen in de studio met mij. De meeste vinden dit toch een beetje spannend en dat mag. Het is mijn taak jou zo veel mogelijk te laten genieten en te laten ontspannen. Tijdens de shoot doe ik eventueel de poses voor en kun je je volledig overgeven aan het moment. We zijn hiermee zo'n 30 tot 45min bezig. 

Na afloop laat ik je via een scherm de beelden zien die ik van je heb gemaakt en kun je je keuze maken. Je zult met meer zelfvertrouwen en een andere kijk op jezelf naar huis gaan.

Hoe lang duurt het voordat de foto’s klaar zijn?

De twee gekozen digitale beelden ontvang je binnen 2 werkdagen. Mocht je kiezen voor een prachtige FotoBox of Wall-Art dan kun je ongeveer 3 weken na de shoot deze ophalen. Zodra het binnen is, krijg je een belletje van mij en plannen we een tijdstip.

_C8A9889BWBR-S.jpg
_38A0329e.jpg

REVIEWS

"In ons eerste telefoongesprek voelde ik al een klik met Marye. Dat ligt aan kleine details, het meedenken en gelijk ideeën aanbrengen voelt als ondersteunend. Voor fashion fotografie is mode en styling begrijpen net zo belangrijk als de perfecte foto schieten, en dat snapt Marye echt. De juiste vraagstelling en goed kunnen samenvatten maakt dat je al snel op 1 lijn zit met elkaar en tijdens de shoot vorm je dan een team. Marye is echt ‘what you see is what you get’, no-nonsense en spreekt zich goed uit, daar kun je helemaal op vertrouwen. Ontzettend veel plezier hebben we gehad en een prachtig resultaat maakt het compleet!"

Lisa

"Voor mijn personal branding foto's heb ik met Marije samen mogen werken. Het resultaat is zoals wij samen vooraf bedacht (a.d.h.v. een moodboard ) en besproken hebben. Eigenlijk zijn de foto's  nog mooier en beter :0).  Marije luistert goed naar je wensen en denkt mee. Tijdens de shoot laat zij ruimte voor experimenten en hakt waar nodig  de knoop door. Haar tomeloze professionele energie, talent en een super leuke persoonlijkheid, maakte van de shoot dag een geweldige dag."

 

Carol

"Wanneer je net als ik; niet fotogeniek bent, nog nooit voor een professionele camera hebt gestaan én/ of geen idee hebt hoe je moet staan, kijken of poseren maar wél een

professionele foto wilt voor branding/ LinkedIn of anders social media waarin jij zelf het beste tot je recht komt in een zeer relaxte en ongedwongen sfeer en een natuurlijk

resultaat gun jezelf dan een dagdeel met Marye voor een onvergetelijke ervaring! Marye denkt met je mee en fotografeert je zodat jouw beste kant belicht wordt zonder dat het eindresultaat onnatuurlijk oogt."

 

Wendel

"Voor een fotoshoot voor een glossy heb ik samengewerkt met Marye.

Marye is zeer prettig en makkelijk in de omgang wat het samenwerken heel aangenaam maakt. Met een fotoshoot moet je toch even in de juiste sfeer komen met elkaar.

Marye is professioneel en weet heel goed hoe ze haar omgeving moet inzetten voor het maken van de juiste foto’s. Ze kwam dan ook met goede ideeën om het totaalplaatje helemaal af te maken. Kortom; een aanrader voor een ieder die een professionele fashion of lifestyle fotografe zoekt met een originele invalshoek."

Miranda

"Via Lifestyle Business Club kwam ik in contact met Marye voor een zakelijk portret. Vanaf het eerste moment voelde het goed en Marye wist op een creatieve manier een draai te geven aan mijn wensen. Doordat ik me zo thuis voelde, sta ik nu écht als mezelf op de foto’s en zijn ze prachtig geworden! Het zijn ook zeker geen standaard portretfoto’s, maar lekker nonchalant en toegankelijk. Dankjewel Marye!”

Cindy

"Voor mijn brandingshoot heb ik samengewerkt met Marye. Voordat we een datum plande voor de daadwerkelijke shoot, hebben we eerst alle wensen doorgenomen. Wat wil ik uitstralen? Wat vind ik mooi? Ook daarin denkt Marye met je mee. Ik vind het meedenken een hele fijne eigenschap. Tijdens de shoot begeleid ze je van top tot teen en welke houdingen je aan moet houden. Dat 'coachende' karakter is heel prettig. Ik raad iedereen aan om met Marye aan de slag te gaan. De investering is het meer dan waar."

Karina

Als je mij een mailtje stuurt, dan neem ik telefonisch contact met je op.

Je mag me ook gelijk bellen natuurlijk.

Ja, ik wil de Mini Portret Fotoshoot
bottom of page