top of page
_38A0329e.jpg

FOTOSHOOT

Choose your

Zodra je over de drempel stapt van de fotostudio draait het alleen om jou. Waarbij wij ervoor zorgen dat jou niets te kort komt. Ons team staat klaar om jouw styling en visagie samen met jou adembenemende uitstraling op elkaar af te stemmen op jouw persoonlijkheid. En DAT leggen we vast op beeld.

 

Ik begrijp uit ervaring hoe ongemakkelijk het voelt om je kwetsbaar op te stellen voor de camera. Daarom begeleiden we jou, op een warme en geruststellende manier naar de meest stralende versie van jezelf. Laat jezelf volledig overgeven aan dit betoverende proces en ervaar hoe de magie ontstaat tijdens deze experience. Je zult gedurende de fotoshoot meerdere keren van outfits wisselen, zodat je uiteindelijk de studio verlaat met portretten die niet alleen prachtig zijn, maar die ook écht de diversiteit van jouw karakter laten zien.

Onze persoonlijke manier van werken onderscheidt ons van andere studios. Het gaat niet alleen om mooie plaatjes maken, maar ook de laag eronder. Hoe voel je je, waar sta je in het leven en wat staat er op jouw to-do lijstje.

Na jouw fotoshoot plannen we een nieuwe datum voor jouw foto reveal. Tijdens deze sessie kijken we samen naar jouw mooiste foto's die ik van je heb mogen maken. En maak je de keuze van jouw Wall-Art en/of de FotoBox.

 

, zodat je elke dag weer opnieuw ziet  wat jouw oz mooi en uniek maakt

dit onvergetelijke portretten

Tijdens onze bijzondere sessie gaan we samen op een ontdekkingsreis naar wat jou zo uniek en prachtig maakt. Je zult versteld staan van de krachtige emoties die onze portretten bij je oproepen. Samen gaan we aan de slag om een adembenemend kunstwerk te creëren dat niet alleen je muren siert, maar ook elke dag weer die diepe, onbeschrijfelijke kracht in je naar boven brengt.

Kies jouw fotoshoot

Your Business Head shot Shoot

Een verkorte all-inclusie business shoot beleving. Een paar keer per jaar organiseer ik een Business shootdag, waarbij jouw business profielfoto kunt vernieuwen naar wie je nu bent en uit wilt stralen. 

Mini shoot 1 uur - 3 digitale beelden (naar eigen keuze) & 2 kleding switches incl visagie & haarstyling - € 700

Zakelijke Shoot Experience

People do business with people. Om deze reden is het belangrijk dat je visuals representeren wie jij bent en waar je voor staat.

Hoe wil je gezien worden en wat wil je uitstralen.

Volledige shoot 3-3.5 uur & 4-6 kleding switches incl visagie & haarstyling - € 350

FotoBox en Wall-Art naar keuze - Vanaf ongeveer € 1.000

The Woman Within Shoot Experience

Wil je gewoon mooie foto's van jezelf of ben je benieuwd naar de 'vele gezichten' die jij bent. 

 

Volledige shoot 3-3.5 uur & 4-6 kleding switches incl visagie & haarstyling - € 350

FotoBox en Wall-Art naar keuze - Vanaf ongeveer € 1.000

Diary Story Shoot pakket

Hoe tof is het letterlijk jouw ontwikkeling in beeld te brengen en de progressie te zien. Ben je toe aan een upgrade in je Business of wil je je leven anders gaan inrichten omdat je toe bent aan Next level.  Door dit visueel vast te leggen, kun je zien waar je groei ligt.

4 volledige shoots a 3 uur & 4 kleding switches incl visagie & haarstyling verspreid over 6/12 maanden

Incl FotoBox met 12 foto's (naar eigen keuze) per shoot - € x.000 

Boek je kennismakingsgesprek voor jouw fotoshoot

Vul het bovenstaande formulier in voor een kennismakingsgesprek met mij

of plan direct een afspraak in mijn KALENDER.

bottom of page