MoDeL oF THe DaY SHooT

Ben je model, wil je model worden of wil je gewoon mooie foto's van jezelf? Dat kan! Ik help je graag om de mooiste beelden van jou te maken.

 

Hoe ga ik te werk en wat kun je verwachten:

Consult

We beginnen met een telefonische kennismakingsafspraak en bespreken wat voor foto's je mooi vindt en wat je wilt uitstralen. Deze afspraak is via Whatsapp bellen of telefonisch. Nadat je hebt aangegeven welke fotografie je graag zou willen doen, overleggen we wanneer je dit graag wilt inplannen. Ook kan ik je adviseren over mogelijkheden qua kleding.

Locatie

Ook bepalen we vooraf de locatie waar we de fotoshoot gaan doen. Je bent van harte welkom in mijn fotostudio in Bussum, maar het is ook mogelijk om ergens anders of buiten de foto’s te maken. Ik heb ideeën genoeg.

 

Fotoshoot dag

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en help ik je met de poses, zodat je met zelfvertrouwen en met plezier deze shoot ervaart. Wat je terug zal zien op de foto’s. Ik leg uit wat de mogelijkheden zijn en laat je tussentijds de beelden zien die ik van je maak. Op deze manier kunnen we eventueel bijsturen of aanpassingen doen. Het is ook mogelijk om tijdens de shoot diverse kledingwissels te doen voor meer diversiteit.

 

Reveal

Na afloop van de fotoshoot bekijken we samen de beelden die ik van je heb gemaakt. Je kunt dan zelf kiezen welke foto's je graag zou willen hebben. Uiteraard kan ik je daarbij helpen. Vervolgens bewerk ik naderhand de foto's en ontvang je deze digitaal via wetransfer in hoge- en lage resolutie, zodat je deze direct kunt gebruiken om goed zichtbaar te zijn.

_C8A5363.jpg

MoDeL oF THe DaY

_C8A0232.jpg

Deze beleving bedraagt  349 euro

(excl. BTW)

Inbegrepen is: 

  • Vooraf een uitgebreid telefonisch consult

  • 1 uur Fotoshoot op locatie of in mijn studio in Bussum

  • Verschillende outfits mogelijk

  • Persoonlijke reveal en bestelsessie

  • 10 Digitale bewerkte foto's

 

Uiteraard krijg je de mogelijkheid tot afname van meerdere foto's

Als je mij een mailtje stuur, dan neem ik telefonisch contact met je op.

je mag me ook gelijk bellen natuurlijk.