top of page

This iS Me

Na de geboorte van mijn laatste kind wilde ik niet meer terug naar een commerciële functie in de corporate wereld waar ik in zat. Ik wilde iets creëren, mensen blij maken, kleinschalig en persoonlijk contact. Fotografie is altijd een hobby van mij geweest, dus dat was een logische stap voor mij. Starten als portretfotograaf zonder gedegen opleiding wilde ik niet. Ik ben toen bij de School voor Fotografie en de FotoAcademie in Amsterdam mijn kennis gaan bijspijkeren.

 

Heel fascinerend om te zien hoe uniek een ieder is. Ik word oprecht blij van het maken van portretten, waarbij deze vrouwen mooi en krachtig op beeld staan. Maar bovenal als deze vrouwen vol trots en met zelfvertrouwen zichzelf terug zien op beeld. Dan is mijn missie geslaagd.

WoRDeN Wie Je BeNT

 

 

Deze slogan heb ik gejat, maar ik vind hem zoooo sterk! Het dekt voor mij de lading, toch?! 

 

Iedereen heeft een droom of wens voor ogen. Waar wil je heen of wat wil je bereiken?

Ik krijg veel mensen voor mijn camera die dit doormaken of overwegen de volgende stap te zetten. Door jou te laten zien wie je bent, wil ik je dat extra duwtje in de goede richting geven. Meer zelfvertrouwen geven met mooie beelden van jezelf, waardoor je realiseert dat je het gewoon moet doen en je passie moet volgen! Laat me je helpen, ik hoor graag jouw verhaal!

eef2a487-55b3-44e7-a317-b309f1b6502b.JPG

Ben je benieuwd hoe fantastisch jij eruit ziet op beeld? 

Graag nodig ik je uit voor een persoonlijke sessie met mij, ik zorg ervoor dat je anders

naar jezelf gaat kijken."

e67b74b4-a780-4b88-9063-b95665073eca.JPG

40+ en IK ga het anders doen!

 

Mijn midlife crisis (of hoe je het ook wilt noemen) begon rond mijn 40ste met de gedachte: ‘ik wil later geen spijt hebben iets niet te hebben gedaan in mijn leven.’ 

 

Het leven is te kort om niet te doen wat je leuk vindt. Met minder genoegen nemen en je neer te leggen bij de situatie vind ik echt heel zonde.

’s Ochtends blij en VOL energie weer aan een nieuwe dag starten in plaats van jezelf uit bed slepen om maar weer aan je verplichtingen te voldoen. Niks voor mij. Het is zo belangrijk het maximale uit je leven te halen, je krijgt maar 1 kans! Ook vind ik het een must naar mijn kinderen toe om mee te geven dat als je iets ECHT wilt, alles kan en je kan worden wie/wat je wilt zijn. En mijzelf als voorbeeld te geven.

 

Het is niet altijd de makkelijkste weg, maar het proberen en eraan te proeven gaf mij genoeg prikkels om door te gaan. En wat is het alternatief? Weer terug naar af.... no way! Op naar de VOLGENDE FASE van mijn leven.

Toen kwam de vraag, maar wat is dat dan, wat wil ik niet missen in dit leven? Dit hield mij dagelijks bezig, totdat ik mij realiseerde dat mijn diepste wens fotograaf worden was. Dus HUP aan de bak en here I am! 

Dat klinkt wel heel makkelijk en dat was zeker niet het geval. Maar door het gewoon te doen en niet door het minste of geringste je uit het veld laten slaan, moest het lukken. Vooral de emotionele rollercoaster was een dingetje, ‘kan ik het wel’ en ‘hoe dan’ en ‘wat als het niet lukt…’ 

 

Door maar gewoon mensen te gaan fotograferen en veel te netwerken, kwam ik erachter dat heel veel mensen het zelfde door maakte. Inmiddels is mijn missie geworden om juist deze mensen vol zelfvertrouwen vast te leggen, waardoor ze positief de volgende stap durven zetten.

Lees hier het hele interview van mij met ZomerZoen:

Schermafbeelding 2022-11-17 om 16.03.26.png
bottom of page