PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

Ben je op zoek naar unique beelden van jezelf, zodat je er online uit springt? En wil je door middel van opvallende beelden laten zien wie jij bent en jouw verhaal vertellen? Ik help ondernemers door beelden te maken en te laten zien zoals ze zijn en waar ze voor staan.

 

 

In een gratis brand gesprek overleggen we welke beelden het beste bij jou passen.

 

 

Kennismakingsgesprek

Voorafgaand bespreken we telefonisch wat bij jou past, wat je wilt uitstralen en wie jou ideale klant is en waarvoor de foto’s bedoelt zijn. Ook bepalen we de locatie(s) en geef ik advies over kledingstyling om het maximale uit de shoot te halen.

 

Moodboard

Vervolgens maak ik een moodboard met beelden die passen bij wat jij wilt laten zien en wilt uitstralen. Op deze manier komen we op 1 lijn met wat het eindresultaat moet worden.

 

Visagie/Haar

Deze shoot is excl. visagie en haarstyling. Mocht je dit wel willen, dan is het mogelijk dat ik dit voor je regel.

 

Fotoshoot

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en help ik je met de poses, zodat je met zelfvertrouwen en met plezier deze shoot ervaart. Wat je terug zal zien op de foto’s. Ik leg uit wat de mogelijkheden zijn en laat je tussentijds de beelden zien die ik van je maak. Op deze manier kunnen we eventueel nog dingen bijsturen of aanpassen.

 

Preview

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je van mij een overzicht, waaruit je de vooraf afgesproken aantal beelden kunt kiezen. Vervolgens lever ik de beelden in hoge- en lage resolutie aan, zodat je deze direct kunt gebruiken om goed zichtbaar te zijn.