PUBLICATIE: LIFESTYLE BUSINESS CLUB MAGAZINE 2020

_C8A4700.jpg
_C8A4702.jpg
_C8A4707.jpg
_C8A4710.jpg
_C8A4704.jpg
_C8A4713.jpg

PERSONAL BRANDING SAMENWERKING

Jij bent jouw brand! Je hebt een verhaal, een doel en een passie. Storytelling is zo belangrijk. Wie zit erachter het merk of dienst? Jij bent degene die het verschil maakt en de reden waarom klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent. Vertel je verhaal met impact. Hoe doe je dat? Wij gaan jou helpen met je personal branding.

Hoe doen wij dat? Samen met een geweldig team. Mirjam Lieffering van Glamint Agency maakt een personal brand identity rapport die ze verder uitwerkt tot een strategie, personal stylist Gülcan Gülbas van MijnStijlcoach zorgt voor een outfit die al jouw sterke punten benadrukt. En ik zorg er natuurlijk voor dat jouw verhaal sterk op beeld komt. 

 

Zo komen de volgende onderwerpen aanbod:

Identiteit - Ben wie je zegt dat je bent (Mensen doen graag business met mensen die ze vertrouwen)

Authenticiteit - Ben je authentiek in waar je voor staat (Verkoop je droom)

Autoriteit - Bent je een expert in een niche (waarom moet men juist bij jou zijn?)

 

Wordt zichtbaar voor je doelgroep! Samen maken we een mooi geheel en zorgen we ervoor dat jouw personal branding een boost krijgt.

_C8A3081x.jpg

BEDRIJFSFOTOGRAFIE: HDVL Design Makers

voor de website van: 

HDVL Design Makers - Helge Docters van Leeuwen

https://www.hdvldesignmakers.com/team/

REVIEWS

2C Marketing - Cindy Krepel

"Via Lifestyle Business Club kwam ik in contact met Marye voor een zakelijk portret. Vanaf het eerste moment voelde het goed en Marye wist op een creatieve manier een draai te geven aan mijn wensen. Doordat ik me zo thuis voelde, sta ik nu écht als mezelf op de foto’s en zijn ze prachtig geworden! Het zijn ook zeker geen standaard portretfoto’s, maar lekker nonchalant en toegankelijk. Dankjewel Marye!”

https://2cmarketing.nl

 

Miranda van Commenée - Stylist & Personal shopper

"Voor een fotoshoot voor een glossy heb ik samengewerkt met Marye.

Marye is zeer prettig en makkelijk in de omgang wat het samenwerken heel aangenaam maakt. Met een fotoshoot moet je toch even in de juiste sfeer komen met elkaar. Marye is professioneel en weet heel goed hoe ze haar omgeving moet inzetten voor het maken van

de juiste foto’s. Ze kwam dan ook met goede ideeën om het totaalplaatje helemaal af te maken. Kortom; een aanrader voor een ieder die een professionele fashion of lifestyle fotografe zoekt met een originele invalshoek."

https://mirandavancommenee.nl

Lifestyle Business Club - Erica Meure Pool

"We hebben Marije in korte tijd heel intens mogen leren kennen. Een dame met prachtige energie, oog voor detail, reactief en meedenkend. Flexibel en super gemotiveerd. De 6 photoshoots die zij voor ons heeft gedaan werden super snel aan geleverd en divers! Waardoor ze breed inzetbaar zijn.

Wij zijn ontzettend blij haar te hebben leren kennen en weet dat ze een zeer succesvolle (fashionshoot) fotografe gaat worden!"

https://lifestylebusinessclub.nl

Mijn Stijl Coach - Gulcan Gulbas

"Als personal & fashion stylist heb ik vaker overwogen om samen te gaan werken met een fotograaf. Mijn klanten zijn vaak ondernemers en moeten zich online sterk zichtbaar maken.Toen Marye op mijn pad kwam klopte het gewoon. We waren beide in een fase waarin we “meer” wilden bieden aan onze klanten. Dus hadden we een match! Zowel voor Business shoots als fashion shoots vullen wij elkaar aan. Onze samenwerking voor het Lifestyle Bussines Club magazine was super! 

Haar handschrift, aanpak en haar geduld maakte dat onze samenwerking heel fijn en effectief was. Marye gaat door totdat ze het beste plaatje heeft geschoten. Ik heb Marye ervaren als een deskundige en gepassioneerde vrouw, die haar vak uitoefent met liefde en meevoelt met de klant. En dat is goud waard! Dank je wel lieve Marije, voor deze prettige samenwerking!"

https://www.mijnstijlcoach.nl

www.marye.nl

Marye Photography

Freelance Fotograaf

Fotografie voor Social Media

Bedrijfsfotografie

Mode Fotografie

Fotografie voor websites