top of page

SHEILA

"Lieve Marye, dankjewel voor de fantastische fotoshoot en FotoBox. Voort mij een stap in mijn journey back home.

 

To re-member who I really am. De foto's laten me zien dat ik het licht en dat mag stralen. Geen dimlicht maar stralend licht. Ik ben het, in mijn volste potentie."

www.brainspotter.nl

_38A1992.jpg
_38A1099.jpg

NIESKE

"In februari van dit jaar had ik 'mijn dag' bij Marye. Wat een ervaring was dat zeg!
Ik kies niet snel voor mezelf, maar deze ochtend was volledig voor mezelf. Haar en make-up en daarna een shoot in een ontspannen sfeer. De beelden zijn echt prachtig geworden, ik wist van mezelf niet dat ik het in me had.

Marye is in staat om je vast te leggen, zoals je echt bent. De foto's zijn herkenbaar en hebben me een boost in mijn zelfvertrouwen gegeven.


De prachtige box die ik na een paar weken kon ophalen met alle foto's in een passe partout is een waardevol kado aan mijzelf. Hij staat op mijn kantoor en ik kijk elke dag met trots terug.
Het fijne is dat ik de foto's ook nog kan gebruiken voor mijn website en social media, omdat ook de digitale bestanden aangeleverd worden. Een compleet pakket dus.

Mocht je dus zelf in een transformatie zitten. Jezelf een moment gunnen en met een nieuwe blik naar jezelf willen kijken, dan is deze shoot een echte aanrader!


Tnx Marye!!

www.technies.nl

ANOUK

“Marye heeft me prachtig weten te vangen. Met aandacht, liefde en professionele expertise. De fotobox met afgedrukte foto’s lijken wel kleine schilderijtjes. Mijn portfolio met professioneel digitaal te gebruiken foto’s is weer gevuld. Dit gun ik elke vrouw. Als je meer wilt weten over mijn ervaring met Marye, tik me dan even aan @gofocuscoaching ”

www.go-focus.com

_C8A4156_edited.jpg
_38A0329e.jpg

KRISTI

"Wat een ervaring! Van het begin tot ik de foto’s voor het eerst in mijn handen had. Marye heeft het beste uit mij naar boven gehaald en dat kan ik nu voor altijd terug zien. Sterk, onafhankelijk, zelfverzekerd en prachtig. De foto’s zijn voor mij echt een verrassing. Ik heb mezelf nog nooit zo gezien. Een fijne bijkomstigheid is dat ik de foto’s niet alleen prive kan gebruiken, maar ook zakelijk. De foto’s laten precies zien uit wat ik zakelijk wil uitstralen. En het werkt! Ik ben nu alweer een reden aan het bedanken om weer een shoot met marye te kunnen doen;-)

wwww.uitgeverijflora.nl

MARIEKE

Na een intense periode in mijn leven kwam ik via een collega de website van Marije tegen. Ik werd meteen geraakt door wat ik daar las. De persoonlijke touch. Niet zomaar een fotoshoot.
In jezelf duiken, jouw verhaal en deze via fotografie kunnen vastleggen. Mijn eigen verschillende gezichten kunnen zien die veel over mij vertellen.


Ik wilde graag dit kantelmoment in mijn leven gaan vastleggen. Om te bewaren en om mijzelf vanuit verschillende invalshoeken terug te kunnen zien: kwetsbaar, zacht, kracht, creatief, zakelijk, als moeder en ook vanuit de opgedane rouw- en verlies ervaringen.
Na het voorgesprek was ik om. De ervaring bracht meer dan alleen een fotoshoot.
Het heeft zoveel gedaan en resoneert nog na in mijn systeem.
De foto's laten zoveel zien en vertellen echt mijn verhaal.
Marije verdiept zich echt in jou, laat je op je gemak voelen waardoor je dat kan laten zien wat je in je hebt."

_C8A6186.jpg
_C8A0070_edited.jpg

BJORN

"Jezelf laten zien, jezelf laten zien hoe je bent of hoe je wil overkomen. Jezelf zijn. Inclusief, Exclusief, wat wil je laten zien: privé of zakelijk: personal Branding.

Wil je je van je zachte kant laten zien, professioneel maar ook toegankelijk, kwaliteit en vertrouwen uitstralen. Anderen erin meenemen en adviseren gaat me goed af, maar dan moet je met jezelf aan de bak. Toch om na enkele jaren me zakelijk weer even op te frissen en aan de wereld te laten zien. 

De website was al af, maar de foto’s klopten niet meer. Ook voor de socials heb je beeldmateriaal nodig. En net als in mijn eigen werk kies is voor Maatwerk. Maatwerk en een klik voor het passende beeld en plaatje. 

En dan trek je de stoute schoenen aan en benader je Marye. Haar fotografie sprak me aan, de mens in het werk, de mens in de mens…. Alleen ze fotografeerde alleen vrouwen. Toch de stap gemaakt, een mail, een telefoongesprek en erna een moodboard. De klik was er. Dank Marye dat je ervoor ging en het resultaat zijn – al zeg ik het zelf – prachtige foto’s die mij tonen hoe ik ben, hoe ik me voel – nou ja de foto s zijn nog beter dan de echte Bjorn."

www.deblauwebeer.nl

JACQUELINE

"Als klein meisje had ik een grote droom dat ik als later groot was fotomodel wilde worden. Dat deze droom uiteindelijk voor jouw camera is uitgekomen maakt mij iedere dag weer blij. 

Door de rust en het vertrouwen wat jij mij gaf voelde ik me de mooiste vrouw op aarde en dat is te zien op alle foto’s die eruit zijn gekomen. Zo puur, zo mijzelf en met de meest vrolijke lach sta ik op de foto. 

Je hebt me weten te vangen met je lens zoals ik nog nooit op een foto heb gestaan. 

Dank je wel dat ik me voor het eerst in mijn leven een fotomodel voelde en ik wens deze ervaring alle vrouwen toe. Het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven."

_C8A4946-2.jpg
_C8A7156.jpg

MEREL

"Ik heb een prachtige shoot gedaan in de studio van Marije. De hele ervaring zoals de studio, de styling, de aandacht, de rust en de support waren een cadeautje voor mezelf.

 

Ik ben ontzettend blij met de uitkomst van de foto's en ik zie echt mezelf op de foto's. Dat was precies wat ik wilde.

 

Mocht je op zoek zijn een fotograaf die jou echt ziet, Marije is your go-to!"

KARIN

"Voor de lancering van mijn boek heeft Marije mijn verhaal, door haar creativiteit en professionaliteit compleet gemaakt. De beelden die konden ontstaan raakten mij diep. Door onze samenwerking werd mijn verhaal, zéker door het enthousiasme en de rust van Marije verrassend visueel!

 

Ik kan iedereen Marije aanraden, ook in business, omdat zij bijzonder goed begrijpt én versterkt!"

www.missbusinessbliss.nl

_C8A7535 2_edited.jpg
_C8A3387zw.jpg

CORINE

"Ik heb eigenlijk helemaal geen goede foto’s van mezelf en zit lekker in mijn vel dus vind het leuk om nu eens een fotoshoot te doen! Maar wel zoals ik ben!’ Dat was eigenlijk wat ik in het eerste gesprek met Marye aangaf. En dat 'zoals ik ben’ op zijn best vastgelegd te krijgen, dat is haar kwaliteit!

Ze luistert naar je wensen, probeert ook echt die richting in te sturen maar dan met je eigen herkenbare touch.

 

Marye is kritisch op haar werk maar weet dit te vertalen in een voor jou (als ‘model') zeer ontspannen sfeer. En echt…. she goes the extra mile! Daardoor levert ze zeer hoge kwaliteit in de gehele experience, van shootdag tot uiteindelijk de fantastisch mooie box.

 

Marye, dankjewel. Ik word nog steeds blij als ik de beelden zie!"

DANIELLE

"Ontzettende gave ‘The Woman Within’ fotoshoot gehad met Marye. Door de fijne atmosfeer kon ik helemaal mijzelf zijn en heeft Marye dat goed kunnen vast leggen. Het eind resultaat vond ik verbluffend mooi en ik was soms overdonderd dat ik zo krachtig kan overkomen.

 

Als je jezelf wilt zien en laten zien dan is Marye de fotograaf om dit vast te leggen."

_C8A1572x.jpg
_C8A0872-bewerkt.jpg

SUZANNE

"Hoe leuk om een keer vol in the picture te staan! Heel spannend, maar Marije is zo professioneel dat je meteen zelfvertrouwen krijgt en automatisch gaat schitteren voor haar camera.

Een echte aanrader om jezelf eens op te trakteren."

SANDRA

Marije is een echte professional en heeft het beste van mij laten zien op de foto's. Ze weet als geen ander te spelen met licht en posities en creëert een ontspannen sfeer. Hierdoor zie ik er op de foto's uit zoals ik graag gezien wil worden. Mijzelf."

_C8A1915x.jpg
_C8A9662-bewerkt.jpg

MIRELLA

"Ontzettend bedankt voor de magische Woman Within experience! Je hebt echt het beste in mij naar boven gehaald en me zo in mijn kracht op de foto gezet en dat is te zien!

 

Ik hoop dat veel meer vrouwen zichzelf deze ervaring bij jou gaan gunnen. Heel dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent!"

bottom of page