Marye

Mijn naam is Marye van de Wetering en ik woon samen met mijn vriend, vier kinderen (3 jongens en een meisje) en hond sinds enkele jaren in Bussum. Hiervoor woonden we in Amsterdam. Ik ben dan ook een echt stadsmens en ik hou van de vibes en prikkels van een stad.

Omdat ik een beelddenker ben, mijn oog altijd valt op mooie interessante plekjes en ik enorm hou van mode en interieur heb ik ervoor gekozen het roer om te gooien.

 

Na een Sales carrière in de Mode en Telecom branche realiseerde ik me dat ik dit niet voor de rest van mijn leven wilde doen. Na het afronden van een fotografie opleiding en diverse workshops o.a. bij de FotoAcademie in Amsterdam wist ik het zeker, Fotografie had mijn hart gestolen.

 

Wat ik vooral leuk vind in dit vak is de samenwerking met mensen. Geen dag is hetzelfde en je komt op veel verschillende plekken om vervolgens in teamverband gezamenlijk het beeld te creëren waarom gevraagd wordt.

 

Mijn kracht is om orde te schepen in chaos (ik doe thuis niet anders). Ik vind het leuk om gezamenlijk de klus te klaren, waarin iedereen doet waar die goed in is. Van karakter ben ik leergierig en leg ik de lat altijd net ietsje te hoog. Dit helpt mij enorm in de ontwikkeling als fotograaf. In de omgang ben ik iemand die makkelijk blend onder de mensen, wat heel erg van pas komt omdat de samenstelling van het team mensen elke keer weer anders is. Zodra ik achter mijn camera verdwijn, gebeurt er altijd iets magisch en ben ik zo blij dat ik dit mag doen!

Liefs Marye

MARYE Photography

Marye@marye.nl

+31 (0)6 5095 5050

 

www.marye.nl

Marye Photography

Freelance Fotograaf

Fotografie voor Social Media

Bedrijfsfotografie

Mode Fotografie

Fotografie voor websites