Introductie

Mijn naam is Marye van de Wetering en ik woon samen met mijn vriend, 4 kinderen en hond.

Ik ben een stadsmens en hou van de vibes en de prikkels van de stad die me inspireren.

Als beelddenker valt mijn oog altijd op mooie, interessante en bijzondere plekjes en ik hou enorm van mode

& interieur. Ik ben Mode en Portret fotografe en vertel graag een verhaal op een toegankelijke manier.

Boeiende beelden creëren door spontaniteit en speelse elementen te laten zien.

 

Daarnaast richt ik mij op Personal Branding fotografie.

Inmiddels heb ik verschillende ondernemers op hun best maar toch ook realistisch mogen

fotograferen.  Deze foto’s kun jij als ondernemer/freelancer gebruiken op je website, social media etc

Reviews

Lins Amsterdam - Lisa van der Mije

"In ons eerste telefoongesprek voelde ik al een klik met Marye. Dat ligt aan kleine details, het meedenken en gelijk ideeën aanbrengen voelt als ondersteunend.

Voor fashion fotografie is mode en styling begrijpen net zo belangrijk als de perfecte foto schieten, en dat snapt Marye echt.

De juiste vraagstelling en goed kunnen samenvatten maakt dat je al snel op 1 lijn zit met elkaar en tijdens de shoot vorm je dan een team.

Marye is echt ‘what you see is what you get’, no-nonsense en spreekt zich goed uit, daar kun je helemaal op vertrouwen.

Ontzettend veel plezier hebben we gehad en een prachtig resultaat maakt het compleet!" (winter shoot 2020)

https://linsamsterdam.com

 

Design by Carol - Carol de Boer

"Voor mijn personal branding foto's heb ik met Marije samen mogen werken. Het resultaat is zoals wij samen vooraf bedacht (a.d.h.v. een moodboard ) en besproken hebben. Eigenlijk zijn de foto's  nog mooier en beter :0).  Marije luistert goed naar je wensen en denkt mee. Tijdens de shoot laat zij ruimte voor experimenten en hakt waar nodig  de knoop door. Haar tomeloze professionele energie, talent en een super leuke persoonlijkheid, maakte van de shoot dag een geweldige dag."

https://www.designbycarol.nl

Branding 4U - Wendel Klinkert

"Wanneer je net als ik; niet fotogeniek bent, nog nooit voor een professionele camera hebt gestaan én/ of geen idee hebt hoe je moet staan, kijken of poseren maar wél een professionele foto wilt voor branding/ LinkedIn of anders social media waarin jij zelf het beste tot je recht komt in een zeer relaxte en ongedwongen sfeer en een natuurlijk resultaat gun jezelf dan een dagdeel met Marye voor een onvergetelijke ervaring!

Marye denkt met je mee en fotografeert je zodat jouw beste kant belicht wordt zonder dat het eindresultaat onnatuurlijk oogt."

https://branding4u.eu

2C Marketing - Cindy Krepel

"Via Lifestyle Business Club kwam ik in contact met Marye voor een zakelijk portret. Vanaf het eerste moment voelde het goed en Marye wist op een creatieve manier een draai te geven aan mijn wensen. Doordat ik me zo thuis voelde, sta ik nu écht als mezelf op de foto’s en zijn ze prachtig geworden! Het zijn ook zeker geen standaard portretfoto’s, maar lekker nonchalant en toegankelijk. Dankjewel Marye!”

https://2cmarketing.nl

 

Miranda van Commenée - Stylist & Personal shopper

"Voor een fotoshoot voor een glossy heb ik samengewerkt met Marye.

Marye is zeer prettig en makkelijk in de omgang wat het samenwerken heel aangenaam maakt. Met een fotoshoot moet je toch even in de juiste sfeer komen met elkaar. Marye is professioneel en weet heel goed hoe ze haar omgeving moet inzetten voor het maken van

de juiste foto’s. Ze kwam dan ook met goede ideeën om het totaalplaatje helemaal af te maken. Kortom; een aanrader voor een ieder die een professionele fashion of lifestyle fotografe zoekt met een originele invalshoek."

https://mirandavancommenee.nl

Lifestyle Business Club - Erica Meure Pool

"We hebben Marije in korte tijd heel intens mogen leren kennen. Een dame met prachtige energie, oog voor detail, reactief en meedenkend. Flexibel en super gemotiveerd. De 6 photoshoots die zij voor ons heeft gedaan werden super snel aan geleverd en divers! Waardoor ze breed inzetbaar zijn.

Wij zijn ontzettend blij haar te hebben leren kennen en weet dat ze een zeer succesvolle (fashionshoot) fotografe gaat worden!"

https://lifestylebusinessclub.nl

Mijn Stijl Coach - Gulcan Gulbas

"Als personal & fashion stylist heb ik vaker overwogen om samen te gaan werken met een fotograaf. Mijn klanten zijn vaak ondernemers en moeten zich online sterk zichtbaar maken.Toen Marye op mijn pad kwam klopte het gewoon. We waren beide in een fase waarin we “meer” wilden bieden aan onze klanten. Dus hadden we een match! Zowel voor Business shoots als fashion shoots vullen wij elkaar aan. Onze samenwerking voor het Lifestyle Bussines Club magazine was super! 

Haar handschrift, aanpak en haar geduld maakte dat onze samenwerking heel fijn en effectief was. Marye gaat door totdat ze het beste plaatje heeft geschoten. Ik heb Marye ervaren als een deskundige en gepassioneerde vrouw, die haar vak uitoefent met liefde en meevoelt met de klant. En dat is goud waard! Dank je wel lieve Marije, voor deze prettige samenwerking!"

https://www.mijnstijlcoach.nl

Sanne Marcusse - High Level Coach | Leadership & Personal Development Expert

"Tijdens een live experience voor mijn klanten heeft Marije de fotografie verzorgd. Ik wilde graag mooie beelden van deze bijzondere dag zonder dat ik daar zelf over hoefde na te denken of mee bezig moest zijn. Dat heeft Marije geweldig gedaan! Ik ben heel blij met het eindresultaat. 

Marije is prettig om mee samen te werken, ze weet wat ze doet en begrijpt wat je wilt. Dat laatste is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Heel erg bedankt Marije!"

https://sannemarcusse.com