MaRYe PHoToGRaPHY

Na de geboorte van mijn laatste kind wilde ik niet meer terug naar een commerciële functie in de corporate wereld waar ik in zat. Ik wilde iets creëren, mensen blij maken, kleinschalig en persoonlijk contact. Fotografie is altijd een hobby van mij geweest, maar starten als portretfotograaf zonder gedegen opleiding wilde ik niet. Ik ben toen bij de School voor Fotografie en de FotoAcademie in Amsterdam mijn kennis gaan bijspijkeren.

 

De afgelopen tijd heb ik veel ondernemende vrouwen voor hun Personal Branding mogen fotograferen. Heel fascinerend om te zien hoe uniek een ieder is. Ik word oprecht blij van het maken van portretten, waarbij deze vrouwen mooi en krachtig op beeld staan. Maar bovenal als deze vrouwen trots en vol zelfvertrouwen zijn als ze zichzelf terug zien. Dan is mijn missie geslaagd.

WoRDeN Wie Je BeNT

 

Deze slogan heb ik gejat, maar ik vind hem zoooo sterk! Het dekt voor mij de lading, toch?! 

 

Iedereen heeft een droom of wens voor ogen. Waar wil je heen of wat wil je bereiken? Ik krijg veel mensen voor mijn camera die dit doormaken of overwegen de volgende stap te zetten. Door jou te laten zien wie je bent, hoop ik je dat extra duwtje in de goede richting te geven. Meer zelfvertrouwen geven met mooie beelden van jezelf, waardoor je realiseert dat je het gewoon moet doen en je passie moet volgen! Laat me je helpen, ik hoor graag jouw verhaal!

Marye Fotograaf_C8A5670kopie.jpg

"Ben je benieuwd hoe fantastisch jij eruit ziet op beeld? 

Graag nodig ik je uit voor een persoonlijke sessie met mij, ik zorg ervoor dat je anders naar jezelf gaat kijken."