top of page

- THE WOMAN WITHIN -

FOTOSHOOT EXPERIENCE

- Life changing event -

Hoe fijn is het om je speciaal en gezien te voelen? Quality time voor jezelf te hebben?

Met deze life changing fotoshoot beleving incl. visagie & haarstyling, laat ik jou zien hoe mooi je bent.

Wees jezelf

Er zijn al zoveel anderen

Elke vrouw is mooi zoals ze is. Misschien heb je moeite met een positief zelfbeeld over je uiterlijk of je zelfvertrouwen. Deze overtuiging is onterecht. Jij bent uniek als vrouw, vriendin, moeder en/of ondernemer. Dus wees alsjeblief jezelf! Je bent goed zoals je bent.

Om je zelfvertrouwen te laten groeien, is een positieve mindset heel belangrijk. Ben jij op zoek naar die boost die ervoor zorgt dat je anders naar jezelf gaat kijken waardoor je je weer vrouwelijk en aantrekkelijk gaat voelen. Dat je ziet hoe mooi je bent waardoor je met meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven en je relatie(s) gaat staan. Jij mag gezien worden!

Ik laat je graag de mooiste versie van jezelf zien middels The Woman Within experience. Hierbij is het niet van belang dat je fotogeniek bent of een specifieke confectiemaat hebt. En excuses als “ik heb geen foto’s van mijzelf nodig” of “ik wil/kan geen geld uit geven aan foto’s van mezelf’ tot “ik ben er gewoon nog niet klaar voor”. Geloof me, het juiste moment bestaat niet.

Mijn foto's niet (of zeer minimaal) gefotoshopt. Ik fotografeer je zoals ik je zie en ik laat je graag zien hoe prachtig je bent.

Ik bied je een transformeerde beleving met veel liefde, lol en ontspanning. Met prachtige foto’s in een folio box of aan de muur als resultaat, waardoor je elke dag weer dat gevoel kunt beleven. Ik geef je heel graag dit tastbare zelfvertrouwen mee.

_C8A0843x-laag.jpg
_C8A1137x-laag.jpg
_C8A1079x-laag.jpg
_C8A0872-bewerkt.jpg
Hoe ga ik te werk en wat kun je verwachten:

 

1. TELEFOONGESPREK

Vooraf maak ik graag eerst telefonisch kennis met je. Ik ben namelijk heel erg benieuwd waarom en waarvoor je graag foto’s van jezelf wilt. Is het bedoelt voor zakelijk gebruik, voor op je website of social media of puur voor jezelf. En wil naast fysieke (& digitale) foto’s misschien ook een mooie wall-art aan de muur? En dan ben ik natuurlijk benieuwd waar je deze wilt ophangen. We bespreken wat er allemaal mogelijk is en wat je graag zou willen.

2. STYLING

Ook geef ik je advies over kledingstyling, om zo het maximale uit de shoot te halen.

Daarnaast ontvang je ook een document waarin ik aangeef waar je rekening mee kunt houden en wat je precies te wachten staat. Ik adviseer altijd 4-5 outfits mee te nemen. Het is van belang dat je je in deze kleding vrouwelijk of sexy of mooi of zelfverzekerd of de personal branding look geeft waarin jij je goed voelt. De kleding moet jou als vrouw versterken in wie je bent en wat je uit wilt stralen.

Zelf heb ik ook een aantal basis kledingstukken en accessoire waarvan je gebruik kunt maken.

3. LOCATIE

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Bussum. 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 uur durende fotoshoot bestaat uit:

4. VISATIE & HAARSTYLING

Elke fotoshoot begint met een kop koffie of thee en word de juiste make-up en haarstyling door een professionele visagiste aangebracht. Uiteraard gaat alles in overleg en op een manier die jij prettig en mooi vindt. Zodra je tevreden bent overleggen we samen met welke kledingset je de shoot wilt beginnen.

5. FOTOSHOOT EXPERIENCE

De shoot doen we echt samen, we hebben elkaar nodig om een prachtig resultaat te kunnen behalen. Het is belangrijk dat jij je veilig en ontspannen voelt. Die ruimte wil ik je graag bieden en ik help je daar ook bij. Ik begeleid je met poses en doe ze aan je voor. Daarbij kijk ik altijd goed of jij je daar ook prettig bij voelt en die bij je passen. Zo niet, dan gaan we door naar poses/settings waarin jij je wel fijn voelt. Meestal is er ruimte voor 4 tot 5 kledingsetjes. Voor je het weet is de tijd om en baal je daar stiekem van.

6. REVEAL

Na de shoot plannen we een afspraak in om de foto’s die ik van je heb gemaakt te komen bekijken. We selecteren dan samen de mooiste foto’s en je neemt alleen de foto’s die jij mooi vindt. Meestal is dit het moeilijkste onderdeel van deze experience, want de kans is groot dat je moeilijk kunt kiezen. In dat geval was onze teamwork geslaagd.

 

7. FOTO PRODUCTEN

Er zijn diverse foto-box pakketten en wall-art mogelijkheden die ik je kan bieden. Je ontvangt een afdruk en digitaal bestand van de door jou gekozen foto’s. De levertijd van de foto-box en de wall-art is ongeveer 3 weken. Ik geef jou een belletje als alles binnen is, zodat ik ervoor kan zorgen dat het gauw in je bezit komt. Op deze manier kun je keer op keer weer dat gevoel terug pakken wat je hebt beleefd tijdens de shoot.

_C8A6419.jpg

WAT BIJNA ALLE VROUWEN ZEGGEN

In bijna elk gesprek hoor ik 1 of meer bezwaren die 85% van de vrouwen maken bij het overwegen voor het plannen van een fotoshoot.

 

Dit zijn de meest voorkomende;

"Ik ben niet fotogeniek"

"Ik heb nog niet het juiste gewicht"

"Ik weet niet wat ik moet doen voor een camera"

"Ik sta nooit leuk op de foto"

"Ik weet niet wat ik aan moet doen"

"Ik kan het geld nog niet aan mezelf uitgeven"

"Ik hoef geen foto’s van mezelf. Misschien een foto samen met mijn kinderen….."

 

En geloof me er zijn nog meer excuses die worden aangedragen om het maar niet te doen, terwijl het zo belangrijk is om het dan juiste wel te doen. Ik laat je middels deze fotoshoot experience zien hoe ik jou zie en ervaar en niet alleen van de buitenkant. Mijn beeld is namelijk veel realistische zonder negatieve overtuigingen en beperkingen die je jezelf hebt verteld. Mijn taak ik om anders naar jezelf te laten kijken en te waarderen wie je bent en om jouw mooie kanten te belichten. Ik wil jou laten stralen, late groeien en ongeremd laten genieten van jezelf, omdat je het waard bent. Lieve vrouw, je moet echt zuiniger en zachter zijn voor jezelf, omdat je uniek bent. Dus haal het maximale uit je leven en geniet!

 

Mijn missie is pas geslaagd als jij positieve energie heb kunnen putten uit deze ervaring, dat je anders naar jezelf bent gaan kijken en klaar bent voor nog meer - The next level

_C8A9141-bewerkt.jpg

THE WOMAN WITHIN
FOTOSHOOT EXPERIENCE

Veel gestelde vragen:

Ontvang ik digitale bestanden of krijg ik alleen afdrukken?

Je ontvangt de foto’s afdrukken in een passe-partout van 18x24cm en je ontvangt de beelden digitaal. Het maakt voor de prijs niet uit of je bijvoorbeeld alleen digitale bestanden wilt.

Waarom zijn de prijzen zo hoog?

Ik sta voor de kwaliteit die wordt geleverd. Dit geldt voor de shoot zelf, als ook de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek en je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis. Elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer dat zelfvertrouwen en geeft je weer de kracht en de boost, waardoor je groeit als persoon.

Deze shoot beleving bied ik aan inclusief visagie & haarstyling (excl. producten) voor € 350. Tijdens de reveal beslis je zelf wat je koopt, dat is helemaal aan jou. Zo kies jij de foto’s waar je blij van wordt. Het bedrag wat hiervoor wordt uitgegeven verschilt per persoon. Gemiddeld genomen besteden de vrouwen vanaf € 1750 aan foto-producten.

Hoe lang duurt de shoot?

De hele beleving duurt ongeveer 3 tot 3.5 uur. 

We beginnen met de kennismaking en een kop koffie/thee. Vervolgens zal de visagiste jouw make-up verzorgen en je haar stylen zoals jij dat graag wilt. Dit duurt gemiddeld een uur. Daarna mag je shinen in de studio met mij. De meeste vrouwen vinden dit toch een beetje spannend en dat mag. Het is mijn taak jou zo veel mogelijk te laten genieten en te laten ontspannen. Tijdens de shoot doe ik eventueel de poses voor en kun je je volledig overgeven aan het moment. Meestal zijn we ook hier een uur mee bezig. 

Na afloop laat ik je via een scherm de beelden zien die ik van je heb gemaakt en kun je je keuze maken onder het genot van een hapje en een drankje. Je zult met meer zelfvertrouwen en een andere kijk op jezelf naar huis gaan.

Hoe lang duurt het voordat de foto’s klaar zijn?

Ongeveer 3 weken na de shoot kun je de folio box of wall art ophalen. Zodra deze binnen is, krijg je een belletje van mij. Zorg ervoor dat je tijdig boekt, mocht het een cadeautje zijn voor iemand.

REVIEWS

"Op weg naar de fotostudio van Marye zat ik nog steeds in tweestrijd. Moet ik dit doen en durf ik dit wel? Toen ik aankwam was ik erg zenuwachtig, maar ik werd al snel op mijn gemak gesteld door de dames.
Ik heb nooit een hoog zelfbeeld gehad van mijzelf en ik voelde me een onopvallende vrouw. Door de fotoshoot zag ik dat ik er mag zijn en ik me niet hoef te schamen. Mijn leven is altijd al met vallen en opstaan, maar nog steeds ben ik er en red ik het. Nu kijk ik anders naar mezelf. Ik
mag houden van deze vrouw om wie ik ben en wie niet van mij kan houden zoals ik ben, dan is dat pech. Ik heb nog veel te geven, in liefde en vriendschap aan de mensen die ik in mijn hart heb gesloten. Ook de twee dames, die met zoveel respect, vertrouwen en overtuiging mij op mijn gemak stelde en mij lieten voelen dat ik bijzonder ben.
Op sommige momenten twijfel ik nog steeds, maar dan denk ik aan de shootdag, bekijk ik de foto's weer en dan voel ik me weer trots en speciaal. Ik raad het iedereen aan om zoiets te doen, het heeft mij echt anders doen kijken naar mezelf en heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Nogmaals duizendmaal dank!"

 

Coba

“In de fotostudio van Marye in Bussum heb ik een hele mooie, gezellige fotoshoot mogen ervaren maar daarnaast ook een me time ochtend! Ontvangst met koffie, lekkers, gezonds en visagie. Daarbij verwennerij met zoveel persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer wat deze fotoshoot voor mij uniek maakt. Deze ervaring wens ik iedere vrouw toe. Op je mooist op een natuurlijke manier. Hier ga je je goed, al dan niet beter door voelen. Super professioneel. Dank jullie wel dames. Een absolute aanrader. Zoveel mooie foto's. Het resultaat is stunning!”

 

Kim

 

 

"Wanneer je net als ik; niet fotogeniek bent, nog nooit voor een professionele camera hebt gestaan én/ of geen idee hebt hoe je moet staan, kijken of poseren maar wél een professionele foto wilt voor jezelf of personal branding waarin jij zelf het beste tot je recht komt in een zeer relaxte en ongedwongen sfeer en een natuurlijk resultaat gun jezelf dan een dagdeel met Marye voor een onvergetelijke ervaring! Marye denkt met je mee en fotografeert je zodat jouw beste kant belicht wordt zonder dat het eindresultaat onnatuurlijk oogt."

Wendel

 

 

"Voor mijn branding shoot heb ik samengewerkt met Marye. Voordat we een datum plande voor de daadwerkelijke shoot, hebben we eerst alle wensen doorgenomen. Wat wil ik uitstralen? Wat vind ik mooi? Ook daarin denkt Marye met je mee. Ik vind het meedenken een hele fijne eigenschap. Tijdens de shoot begeleidt ze je van top tot teen en welke houdingen je aan moet houden. Dat 'coachende' karakter is heel prettig. Ik raad iedereen aan om met Marye aan de slag te gaan. De investering is het meer dan waar."

 

Karina

"Wat een geweldige ervaring om een keer voor de camera te mogen staan. Ik was de eerste 10 minuten best zenuwachtig. Hoe te kijken, zitten, staan, wel of niet lachen, maar Marije stelde me gerust en uiteindelijk werd het steeds leuker en gleed alle onzekerheid van me af. Al met al was het een bijzondere ervaring en superleuk om te doen. Toen ik de eerste resultaten zag voelde ik me een heus model en influencer tegelijkertijd. Vond dat ik nooit leuk op foto's uitkwam, maar Marije heeft bewezen dat iedereen mooi is door je te laten shinen. Ik kan het iedereen aanbevelen om jezelf eens echt in het zonnetje te zetten en je zelfvertrouwen een flinke boost te geven!"

Suzanne

_C8A9072-bewerkt.jpg

- TARIEVEN -

Tijdens THE WOMAN WITHIN fotoshoot experience word je gefotografeerd in mijn studio in Bussum. 

Deze shoot beleving bied ik aan inclusief visagie & hairstyling (excl. producten)

voor € 350 Hiervoor ontvang je vooraf een betaalverzoek van mij. Jouw mooiste foto's en wall-art kies je na de fotoshoot uit en zijn niet in de prijs inbegrepen.

 

Tijdens de reveal beslis je zelf wat je koopt, dat is helemaal aan jou. Zo kies jij de foto’s waar je blij van wordt. Het bedrag wat hiervoor wordt uitgegeven verschilt per persoon. Gemiddeld genomen besteden de vrouwen vanaf € 175

Nadat de betaling is voldaan, worden de producten voor jouw gemaakt door een vakkundig bedrijf die alleen werkt met hoogwaardige materialen.

 

Op dit moment bedraagt de wachttijd voor het boeken van een shoot ongeveer 1 maand. Zorg ervoor dat je op tijd boekt, mocht het een cadeau zijn.

Plan je kennismakingstelefoongesprek met mij & boek je fotoshoot via het onderstaand formulier.

_C8A9261a-bewerkt.jpg

Iedere vrouw verdient het om gezien te worden en bovenal zelf te zien hoe mooi je bent

- Laat zien wie je echt bent -

Boek je kennismakingsgesprek voor jouw fotoshoot

Vul het bovenstaande formulier in voor een kennismakingsgesprek met mij

of plan direct een afspraak in mijn KALENDER.

bottom of page