top of page

Jouw challenge is onderweg!

Step into your future self

b9bd96ff-932c-46d2-abf4-0112950aed73.JPG

Bedankt voor je aanmelding!

Wat super tof dat je jezelf deze uitdaging gunt en gelijk in de actie modus bent gekomen! Hierdoor begin je met een vliegende start, omdat je open staat voor ontwikkeling en zelfontplooiing.

  • Check je spam mocht je een mail niet ontvangen hebben

Om te beginnen wil ik je bedanken voor de aanvraag van de

5-daagse challenge waarin je leert hoe jij een positiever zelfvertrouwen gaat creëren. 

Wil je mij persoonlijk spreken om kennis te maken en te overleggen of de fotoshoot experience iets voor jou is? (Vul dan het onderstaande formulier in en dan bel ik je of

KLIK HIER en plan gelijk een belafspraak in mijn agenda.

 

In deze fotoshoot experience staat jij centraal en laat ik jou op een ontspannen manier zien hoe mooi je bent. Mijn missie is om jou meer zelfliefde te laten ervaren, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt en dat zul je prachtig terug zien op jouw foto's!

Voor meer info over The Woman Within Fotoshoot experience

 

klik op de link:

_ROG2135-1.jpg

Mijn naam is Marye

Ik woon met mijn vriend, 4 kinderen (3 jongens en 1 meisje) en hond Otis in Bussum. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik gaan ondernemen en begon ik als fotograaf. 

Door het hebben van een groot gezin, merkte ik dat ik flexibiliteit nodig had. Ik kwam tot de conclusie dat ik aan de slag wilde gaan met een eigen business opbouwen, zodat ik het voor mezelf passend kon maken. Terwijl ik altijd al heel ambitieus ben geweest, kom ik niet uit een ondernemersfamilie. Waar ik het vandaan heb? Ik zou het niet weten. 

Door mijn reis van de afgelopen jaren in persoonlijke groei, als werknemer en later als ondernemer in combinatie met het moederschap, merk ik dat het fijn is om af en toe een klankbord te hebben. Door veel vallen en opstaan heb ik geleerd flexibel te zijn en positief te denken. Hierdoor merkte ik dat als je echt iets wilt, alles mogelijk is.

_C8A0377-bewerkt.jpg

Boek hier je kennismakingsgesprek voor jouw fotoshoot

Bedankt voor jouw aanvraag!

Dit levert jouw deze challenge op:

Wat andere vrouwen hebben ervaren na een fotoshoot

_C8A1137x-laag_edited.jpg

Boek hier je kennismakingsgesprek voor jouw fotoshoot

Bedankt voor jouw aanvraag!

bottom of page