top of page

MAGAZINE SUMMER 2024
JOUW FOTOSHOOT EXPERIENCE MAGAZINE

Vraag hieronder jouw Zomer 2024 MAGAZINE aan

Download hier DE
Online FOTOSHOOT EXPERIENCE MAGAZINE

  • Check je spam mocht je een mail niet ontvangen hebben

In dit magazine beleef je hoe het zou zijn als jij jou shoot zou plannen
 

dit ben ik

Mijn naam is Marye en als portret fotograaf help ik mensen anders naar zichzelf te laten kijken. Middels een exclusief high-end experience in mijn studio, laat ik zien dat je alle ingrediënten al in handen hebt om te bereiken wat je wil. Waarbij het begint bij zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfontplooiing.

Tegenwoordig ligt de lat hoog op vele facetten. We moeten voldoen aan veel eisen opgelegd door anderen en onszelf. Hoe fijn is het als de basis goed is, waardoor je makkelijker door het leven gaat.

Met beeld laat ik je zien dat je jezelf niet klein moet houden, onterecht kritisch zijn op jezelf niets oplevert, het goed is zoals je bent en laat ik je je innerlijke en uiterlijke kwaliteiten zien.

 

Wil je leren hoe jij een positiever zelfbeeld krijgt? Download dan mijn gratis challenge Step into your Future Self. Hierin gaan we stap voor stap samen richting jouw toekomstige ik. 

Waarom is dit magazine iets voor jou?

De reden dat ik dit magazine voor jou heb gemaakt is omdat ik je graag wil laten zien dat een fotoshoot in mijn studio jou veel meer oplevert dan alleen maar mooie foto's. Met dit magazine wil ik je vertellen waarom ik doe wat ik doe.

Ik beoordeel mensen zoals ze zijn. Als ze het zelf niet zien of weten, laat ik je het graag zien. Waarom? Omdat ik zie dat veel mensen lange tijd niet zichzelf zijn (geweest) om maar niet na te hoeven denken wie ze eigenlijk daadwerkelijk zijn. Om reacties te blijven vermijden. Maar dat gaat altijd ten kosten van jezelf. Altijd gaat alles dan ten kosten van jou. Tot het moment dat je merkt als je alles hebt gegeven er achter komt dat blijkt dat ook dat niet genoeg is.

Toen ik hier achter kwam, besloot ik vanaf dat moment alleen nog te doen wat ik wil. Mezelf zijn. De reden dat ik mij hiervoor hard maak?

- Ik sta graag naast jou ipv van tegenover/achter/voor je

- De mogelijkheid iemand te helpen die een zetje kan gebruiken in de juiste richting

- Het gevoel wat ik heb gevoeld in de tijd dat ik mij alleen maar schikte naar anderen, wil ik nooit meer meemaken. Dat gevoel, de teleurstelling en de tijdverspilling gun ik niemand en wil ik andere besparen waar ik kan.

FOCUS ON YOU

Als portret fotograaf wil ik graag mensen in de spotlight zetten. Even die ME-time ervaren, waarbij het alleen om jou draait. Door de focus op jezelf te leggen, merk je dat je je anders gaat voelen.

Ik laat jou zien door mijn lens hoe ik jou zie, zonder negatieve overtuiging waarbij je anders naar jezelf gaat kijken en ziet welke waarde je bezit. Je voelt meer zelf tevredenheid, waardoor je daadkrachtiger wordt. En dit leidt tot meer resultaten op welke vlak dan ook.

bottom of page