PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE | CORPORATE BUSINESS PORTRET

Ben je op zoek naar mooie beelden van jezelf, zodat je er online uit springt? En wil je door middel van opvallende portretten laten zien wie jij bent en jouw verhaal vertellen? Ik help ondernemers door beelden te maken en te laten zien zoals ze zijn en waar ze voor staan.

Ik ben een grote supporter van vrouwen in business. Of dit nu vrouwen zijn met een eigen onderneming, vrouwen met passie voor goede doelen of ambitieuze vrouwen in het bedrijfsleven. Om deze reden bied ik ook fotografie voor Personal Branding aan. Vrouwen helpen met kwalitatieve professionele beelden, die ervoor zorgen dat ze met een zelfverzekerde uitstraling online zichtbaar zijn en de juiste ideale klanten aantrekken.

 

Ik doe wat ik het liefste doe, mooie mensen ontmoeten en fotograferen zoals ze graag gezien willen worden. Een unieke fotoshoot voor iedereen die het verdient en het geven van de juiste service en aandacht voor deze ervaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_C8A7513x.jpg

Personal Branding

DESIGN BY CAROL

_C8A1084.jpg

Personal Branding

BRANDING 4U

_C8A2551x.jpg

Personal Branding

GLAMINT AGENCY

_C8A1489dd.jpg

Personal Branding

2C Marketing

"In een online Personal Branding gesprek overleggen we welke beelden het beste bij jou passen."

Hoe ga ik te werk en wat kun je verwachten:

Consult

We beginnen met een kennismakingsafspraak en bespreken welke fotografie het beste bij jou past, wat je wilt uitstralen en waarvoor de foto’s bedoelt zijn. Deze afspraak kan persoonlijk, via Whatsapp bellen of telefonisch. Nadat je hebt aangegeven welke fotografie je graag zou willen doen, overleggen we wanneer je dit graag wilt inplannen.

Locatie

Ook bepalen we vooraf de locatie waar we de fotoshoot gaan doen. Je bent van harte welkom in mijn fotostudio in Bussum, maar het is ook mogelijk om ergens anders of buiten de foto’s te maken. Ik heb ideeën genoeg.

 

Visagie/Haar

Op de dag van de shoot heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een professionele visagiste, die je haar en je makeup doet zoals bij jou past. Ook geef ik je advies over kledingstyling om het maximale uit de shoot te halen. Het is mogelijk om meerdere kledingsets te gebruiken in de shoot.

 

Fotoshoot dag

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en help ik je met de poses, zodat je met zelfvertrouwen en met plezier deze shoot ervaart. Wat je terug zal zien op de foto’s. Ik leg uit wat de mogelijkheden zijn en laat je tussentijds de beelden zien die ik van je maak. Op deze manier kunnen we eventueel bijsturen of aanpassingen doen.

 

Reveal

Na afloop van de fotoshoot bekijken we samen de beelden die ik van je heb gemaakt. Je kunt dan zelf kiezen welke foto's je graag zou willen hebben. Uiteraard kan ik je daarbij helpen. Vervolgens bewerk ik naderhand de foto's en ontvang je deze digitaal via wetransfer in hoge- en lage resolutie, zodat je deze direct kunt gebruiken om goed zichtbaar te zijn.

Marye Portret fotografie_C8A7416xx.jpg
Marye Personal Branding fotografie_C8A73

FASHION

STYLE

PERSONAL BRANDING

uiT Je CoMFoRT ZoNe

 

Nieuwe dingen durven proberen is niet altijd even makkelijk. Je hebt lef, positiviteit, geduld en een doel voor ogen nodig.

Pffff en ik weet inmiddels als geen ander hoe ingewikkeld dat proces is. Er komt meer bij kijken dan je denkt en de juiste mindset is van groot beland om te bereiken wat je wilt. 

Ook goed zichtbaar zijn op een manier zoals je graag gezien wil worden is van groot belang. Een beeld via social media is vaak de eerste indruk die jou potentiële klant van jou ziet. Een eerste indruk wordt al in een paar seconde bepaald en wordt daarna nauwelijks bijgesteld. Voor de camera staan vinden de meeste niet fijn en spannend. En toch zegt iedereen na afloop "Ik weet eigelijk niet waarom ik er tegenop zag."

Een Personal Branding shoot is een beleving waarbij het even alleen maar om jou draait. Vooraf hebben we samen het nodige voorwerk gedaan om helder te krijgen wat je graag wilt en verwacht. En op de dag zelf wordt je eerst in de watten gelegd door een professionele visagiste en haarstyliste. Tijdens de shoot help ik je met natuurlijke poses, zodat je lekker jezelf kan zijn. Tussendoor kun je nog van kleding switchen om diversiteit in de foto's te hebben. Mocht je interesse hebben, kan ik je vooraf ook in contact brengen met een ervaren en deskundige kledingstyliste. De juiste kleuren en kleding maakt een foto echt af.

Het lijkt mij een eer om jouw verhaal vast te mogen leggen.

Marye Personal Branding fotografie_C8A27

FASHION

STYLE

PERSONAL BRANDING

Marye Portret fotografie_C8A2770x.jpg