top of page
PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE | CORPORATE BUSINESS PORTRET

Ben je op zoek naar mooie beelden van jezelf, zodat je er online uit springt? En wil je door middel van opvallende portretten laten zien wie jij bent en jouw verhaal vertellen? Ik help ondernemers door beelden te maken en te laten zien zoals ze zijn en waar ze voor staan.

Ik ben een grote supporter van vrouwen in business. Of dit nu vrouwen zijn met een eigen onderneming, vrouwen met passie voor goede doelen of ambitieuze vrouwen in het bedrijfsleven. Om deze reden bied ik ook fotografie voor Personal Branding aan. Vrouwen helpen met kwalitatieve professionele beelden, die ervoor zorgen dat ze met een zelfverzekerde uitstraling online zichtbaar zijn en de juiste ideale klanten aantrekken.

 

Ik doe wat ik het liefste doe, mooie mensen ontmoeten en fotograferen zoals ze graag gezien willen worden. Een unieke fotoshoot voor iedereen die het verdient en het geven van de juiste service en aandacht voor deze ervaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_C8A7513x.jpg

Personal Branding

_C8A2551x.jpg

Personal Branding

_C8A0794ZW-laag.jpg

Personal Branding

_C8A8987b.jpg

Personal Branding

- Vooraf overleggen we welke beelden het beste bij jou passen -

Hoe ga ik te werk en wat kun je verwachten:

 

Consult

We beginnen met een kennismakingsafspraak, deze afspraak kan persoonlijk, via een call of telefonisch. Belangrijk vind ik dat we een match hebben. We bespreken waarom je deze fotoshoot graag wilt en wat je wilt uitstralen. Daarna stemmen we af wanneer je dit graag wilt inplannen.

Voorbereiding

Ook geef ik je advies over kledingstyling, om zo het maximale uit de shoot te halen. Het is mogelijk om meerdere kledingsets te gebruiken in de shoot. Per mail ontvang je ook een guideline die is opgesteld door een professioneel styliste.

Locatie

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Bussum. 

 

 

3 uur durende fotoshoot bestaat uit:

Visagie/Haar

Op de dag van de shoot is er een professionele visagiste, die jouw make-up en hairstyling verzorgt op een manier die bij jou past. Zij zorgt ervoor dat jij erop je mooist uitziet.

Fotoshoot

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en help ik je met de poses, zodat je met zelfvertrouwen en met plezier deze shoot ervaart. Dit zul je terug zien op de foto’s. Het is niet van belang of je ‘fotogeniek’ bent, maar dat je ontspannen bent & geniet en dan ontstaan de mooiste beelden.

Reveal

Na afloop van de fotoshoot bekijken we samen de beelden die ik van je heb gemaakt. Je kunt dan zelf kiezen welke foto's je graag zou willen hebben. Uiteraard kan ik je daarbij helpen. Er zijn diverse folio box pakketten en wall-art mogelijkheden die ik je kan bieden. Je ontvangt een afdruk en digitaal bestand van de door jou gekozen foto’s.

Ongeveer 3 weken na de shoot kun je de folio box of wall art ophalen. Zodra deze binnen is, krijg je een belletje van mij.

Marye Portret fotografie_C8A7416xx.jpg
Marye Personal Branding fotografie_C8A73

uiT Je CoMFoRT ZoNe

Nieuwe dingen durven proberen is niet altijd even makkelijk. Je hebt lef, positiviteit, geduld en een doel voor ogen nodig.

Pffff en ik weet inmiddels als geen ander hoe ingewikkeld dat proces is. Er komt meer bij kijken dan je denkt en de juiste mindset is van groot beland om te bereiken wat je wilt.

Ook goed zichtbaar zijn op een manier zoals je graag gezien wil worden is van groot belang. Een beeld via social media is vaak de eerste indruk die jou potentiële klant van jou ziet. Een eerste indruk wordt al in een paar seconde bepaald en wordt daarna nauwelijks bijgesteld. Voor de camera staan vinden de meeste niet fijn en spannend. En toch zegt iedereen na afloop "Ik weet eigelijk niet waarom ik er tegenop zag."

Een Personal Branding shoot is een beleving waarbij het even alleen maar om jou draait. Vooraf hebben we samen het nodige voorwerk gedaan om helder te krijgen wat je graag wilt en verwacht. En op de dag zelf wordt je eerst in de watten gelegd door een professionele visagiste en haarstyliste. Tijdens de shoot help ik je met natuurlijke poses, zodat je lekker jezelf kan zijn. Tussendoor kun je nog van kleding switchen om diversiteit in de foto's te hebben. Mocht je interesse hebben, kan ik je vooraf ook in contact brengen met een ervaren en deskundige kledingstyliste. De juiste kleuren en kleding maakt een foto echt af.

Ik vind het een eer om jouw verhaal vast te mogen leggen.

Veel gestelde vragen:

Ontvang ik digitale bestanden of krijg ik alleen afdrukken?

Je ontvangt de foto’s afdrukken in een passe-partout van 18x24cm en je ontvangt de beelden digitaal. Het maakt voor de prijs niet uit of je bijvoorbeeld alleen digitale bestanden wilt.

Waarom zijn de prijzen zo hoog?

Ik sta voor de kwaliteit die wordt geleverd. Dit geldt voor de shoot zelf, als ook de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek en je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis. Elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer dat zelfvertrouwen en geeft je weer de kracht en de boost, waardoor je groeit als persoon.

Hoe lang duurt de shoot?

De hele beleving duurt ongeveer 3 tot 3.5 uur. 

We beginnen met de kennismaking en een kop koffie/thee. Vervolgens zal de visagiste jouw make-up verzorgen en je haar stylen zoals jij dat graag wilt. Dit duurt gemiddeld een uur. Daarna mag je shinen in de studio met mij. De meeste vrouwen vinden dit toch een beetje spannend en dat mag. Het is mijn taak jou zo veel mogelijk te laten genieten en te laten ontspannen. Tijdens de shoot doe ik eventueel de poses voor en kun je je volledig overgeven aan het moment. Meestal zijn we ook hier een uur mee bezig. 

Na afloop laat ik je via een scherm de beelden zien die ik van je heb gemaakt en kun je je keuze maken onder het genot van een hapje en een drankje. Je zult met meer zelfvertrouwen en een andere kijk op jezelf naar huis gaan.

Hoe lang duurt het voordat de foto’s klaar zijn?

Ongeveer 3 weken na de shoot kun je de folio box of wall art ophalen. Zodra deze binnen is, krijg je een belletje van mij. Zorg ervoor dat je tijdig boekt, mocht het een cadeautje zijn voor iemand.

Marye Personal Branding fotografie_C8A27
Marye Portret fotografie_C8A2770x.jpg

REVIEWS

"In ons eerste telefoongesprek voelde ik al een klik met Marye. Dat ligt aan kleine details, het meedenken en gelijk ideeën aanbrengen voelt als ondersteunend. Voor fashion fotografie is mode en styling begrijpen net zo belangrijk als de perfecte foto schieten, en dat snapt Marye echt. De juiste vraagstelling en goed kunnen samenvatten maakt dat je al snel op 1 lijn zit met elkaar en tijdens de shoot vorm je dan een team. Marye is echt ‘what you see is what you get’, no-nonsense en spreekt zich goed uit, daar kun je helemaal op vertrouwen. Ontzettend veel plezier hebben we gehad en een prachtig resultaat maakt het compleet!"

Lisa

"Voor mijn personal branding foto's heb ik met Marije samen mogen werken. Het resultaat is zoals wij samen vooraf bedacht (a.d.h.v. een moodboard ) en besproken hebben. Eigenlijk zijn de foto's  nog mooier en beter :0).  Marije luistert goed naar je wensen en denkt mee. Tijdens de shoot laat zij ruimte voor experimenten en hakt waar nodig  de knoop door. Haar tomeloze professionele energie, talent en een super leuke persoonlijkheid, maakte van de shoot dag een geweldige dag."

 

Carol

"Wanneer je net als ik; niet fotogeniek bent, nog nooit voor een professionele camera hebt gestaan én/ of geen idee hebt hoe je moet staan, kijken of poseren maar wél een

professionele foto wilt voor branding/ LinkedIn of anders social media waarin jij zelf het beste tot je recht komt in een zeer relaxte en ongedwongen sfeer en een natuurlijk

resultaat gun jezelf dan een dagdeel met Marye voor een onvergetelijke ervaring! Marye denkt met je mee en fotografeert je zodat jouw beste kant belicht wordt zonder dat het eindresultaat onnatuurlijk oogt."

 

Wendel

"Voor een fotoshoot voor een glossy heb ik samengewerkt met Marye.

Marye is zeer prettig en makkelijk in de omgang wat het samenwerken heel aangenaam maakt. Met een fotoshoot moet je toch even in de juiste sfeer komen met elkaar.

Marye is professioneel en weet heel goed hoe ze haar omgeving moet inzetten voor het maken van de juiste foto’s. Ze kwam dan ook met goede ideeën om het totaalplaatje helemaal af te maken. Kortom; een aanrader voor een ieder die een professionele fashion of lifestyle fotografe zoekt met een originele invalshoek."

Miranda

"Via Lifestyle Business Club kwam ik in contact met Marye voor een zakelijk portret. Vanaf het eerste moment voelde het goed en Marye wist op een creatieve manier een draai te geven aan mijn wensen. Doordat ik me zo thuis voelde, sta ik nu écht als mezelf op de foto’s en zijn ze prachtig geworden! Het zijn ook zeker geen standaard portretfoto’s, maar lekker nonchalant en toegankelijk. Dankjewel Marye!”

Cindy

"Voor mijn brandingshoot heb ik samengewerkt met Marye. Voordat we een datum plande voor de daadwerkelijke shoot, hebben we eerst alle wensen doorgenomen. Wat wil ik uitstralen? Wat vind ik mooi? Ook daarin denkt Marye met je mee. Ik vind het meedenken een hele fijne eigenschap. Tijdens de shoot begeleid ze je van top tot teen en welke houdingen je aan moet houden. Dat 'coachende' karakter is heel prettig. Ik raad iedereen aan om met Marye aan de slag te gaan. De investering is het meer dan waar."

Karina

Als je mij een mailtje stuurt, dan neem ik telefonisch contact met je op.

je mag me ook gelijk bellen natuurlijk.

Ja, ik wil de Branding Fotoshoot
bottom of page