top of page

REVIEWS: PERSONAL BRANDING | PORTRETFOTOGRAFIE | FASHION STYLE FOTOGRAFIE

 

"In ons eerste telefoongesprek voelde ik al een klik met Marye. Dat ligt aan kleine details, het meedenken en gelijk ideeën aanbrengen voelt als ondersteunend. Voor fashion fotografie is mode en styling begrijpen net zo belangrijk als de perfecte foto schieten, en dat snapt Marye echt. De juiste vraagstelling en goed kunnen samenvatten maakt dat je al snel op 1 lijn zit met elkaar en tijdens de shoot vorm je dan een team. Marye is echt ‘what you see is what you get’, no-nonsense en spreekt zich goed uit, daar kun je helemaal op vertrouwen. Ontzettend veel plezier hebben we gehad en een prachtig resultaat maakt het compleet!"

 

Lisa

"We hebben Marije in korte tijd heel intens mogen leren kennen. Een dame met prachtige energie, oog voor detail, reactief en meedenkend. Flexibel en super gemotiveerd. De 6 photoshoots die zij voor ons heeft gedaan werden super snel aan geleverd en divers! Waardoor ze breed inzetbaar zijn.Wij zijn ontzettend blij haar te hebben leren kennen en weet dat ze een zeer succesvolle (fashionshoot) fotografe gaat worden!"

 

Erica

"Voor mijn personal branding foto's heb ik met Marije samen mogen werken. Het resultaat is zoals wij samen vooraf bedacht (a.d.h.v. een moodboard ) en besproken hebben. Eigenlijk zijn de foto's  nog mooier en beter :0).  Marije luistert goed naar je wensen en denkt mee. Tijdens de shoot laat zij ruimte voor experimenten en hakt waar nodig  de knoop door. Haar tomeloze professionele energie, talent en een super leuke persoonlijkheid, maakte van de shoot dag een geweldige dag."

Carol

"Tijdens een live experience voor mijn klanten heeft Marije de fotografie verzorgd. Ik wilde graag mooie beelden van deze bijzondere dag zonder dat ik daar zelf over hoefde na te denken of mee bezig moest zijn. Dat heeft Marije geweldig gedaan! Ik ben heel blij met het eindresultaat. Marije is prettig om mee samen te werken, ze weet wat ze doet en begrijpt wat je wilt. Dat laatste is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Heel erg bedankt Marije!"

Sanne

"Wanneer je net als ik; niet fotogeniek bent, nog nooit voor een professionele camera hebt gestaan én/ of geen idee hebt hoe je moet staan, kijken of poseren maar wél een

professionele foto wilt voor branding/ LinkedIn of anders social media waarin jij zelf het beste tot je recht komt in een zeer relaxte en ongedwongen sfeer en een natuurlijk

resultaat gun jezelf dan een dagdeel met Marye voor een onvergetelijke ervaring! Marye denkt met je mee en fotografeert je zodat jouw beste kant belicht wordt zonder dat het eindresultaat onnatuurlijk oogt."

 

Wendel

"Als personal & fashion stylist heb ik vaker overwogen om samen te gaan werken met een fotograaf. Mijn klanten zijn vaak ondernemers en moeten zich online sterk zichtbaar maken.Toen Marye op mijn pad kwam klopte het gewoon. We waren beide in een fase waarin we “meer” wilden bieden aan onze klanten. Dus hadden we een

match! Zowel  voor Business shoots als fashion shoots vullen wij elkaar aan. Onze samenwerking voor het Lifestyle Bussines Club magazine was super! 

Haar handschrift, aanpak en haar geduld maakte dat onze samenwerking heel fijn en effectief was. Marye gaat door totdat ze het beste plaatje heeft geschoten. Ik heb Marye ervaren als een deskundige en gepassioneerde vrouw, die haar vak uitoefent met liefde en meevoelt met de klant. En dat is goud waard! Dank je wel lieve Marije, voor deze prettige samenwerking!"

Gulcan

"Voor een fotoshoot voor een glossy heb ik samengewerkt met Marye.

Marye is zeer prettig en makkelijk in de omgang wat het samenwerken heel aangenaam maakt. Met een fotoshoot moet je toch even in de juiste sfeer komen met elkaar.

Marye is professioneel en weet heel goed hoe ze haar omgeving moet inzetten voor het maken van de juiste foto’s. Ze kwam dan ook met goede ideeën om het totaalplaatje helemaal af te maken. Kortom; een aanrader voor een ieder die een professionele fashion of lifestyle fotografe zoekt met een originele invalshoek."

Miranda

"Via Lifestyle Business Club kwam ik in contact met Marye voor een zakelijk portret. Vanaf het eerste moment voelde het goed en Marye wist op een creatieve manier een draai te geven aan mijn wensen. Doordat ik me zo thuis voelde, sta ik nu écht als mezelf op de foto’s en zijn ze prachtig geworden! Het zijn ook zeker geen standaard portretfoto’s, maar lekker nonchalant en toegankelijk. Dankjewel Marye!”

Cindy

"Voor mijn brandingshoot heb ik samengewerkt met Marye. Voordat we een datum plande voor de daadwerkelijke shoot, hebben we eerst alle wensen doorgenomen. Wat wil ik uitstralen? Wat vind ik mooi? Ook daarin denkt Marye met je mee. Ik vind het meedenken een hele fijne eigenschap. Tijdens de shoot begeleid ze je van top tot teen en welke houdingen je aan moet houden. Dat 'coachende' karakter is heel prettig. Ik raad iedereen aan om met Marye aan de slag te gaan. De investering is het meer dan waar."

Karina

DESIGN BY CAROL

_C8A7366x.jpg
_C8A1084.jpg
_C8A2069zw.jpg
Marye Personal Branding fotografie_C8A15
_C8A2692.jpg
_C8A5900x.jpg
bottom of page