top of page

REVIEWS: PERSONAL BRANDING | PORTRETFOTOGRAFIE | FASHION STYLE FOTOGRAFIE

 

"In ons eerste telefoongesprek voelde ik al een klik met Marye. Dat ligt aan kleine details, het meedenken en gelijk ideeën aanbrengen voelt als ondersteunend. Voor fashion fotografie is mode en styling begrijpen net zo belangrijk als de perfecte foto schieten, en dat snapt Marye echt. De juiste vraagstelling en goed kunnen samenvatten maakt dat je al snel op 1 lijn zit met elkaar en tijdens de shoot vorm je dan een team. Marye is echt ‘what you see is what you get’, no-nonsense en spreekt zich goed uit, daar kun je helemaal op vertrouwen. Ontzettend veel plezier hebben we gehad en een prachtig resultaat maakt het compleet!"

 

Lisa

"We hebben Marije in korte tijd heel intens mogen leren kennen. Een dame met prachtige energie, oog voor detail, reactief en meedenkend. Flexibel en super gemotiveerd. De 6 photoshoots die zij voor ons heeft gedaan werden super snel aan geleverd en divers! Waardoor ze breed inzetbaar zijn.Wij zijn ontzettend blij haar te hebben leren kennen en weet dat ze een zeer succesvolle (fashionshoot) fotografe gaat worden!"

 

Erica

"Voor mijn personal branding foto's heb ik met Marije samen mogen werken. Het resultaat is zoals wij samen vooraf bedacht (a.d.h.v. een moodboard ) en besproken hebben. Eigenlijk zijn de foto's  nog mooier en beter :0).  Marije luistert goed naar je wensen en denkt mee. Tijdens de shoot laat zij ruimte voor experimenten en hakt waar nodig  de knoop door. Haar tomeloze professionele energie, talent en een super leuke persoonlijkheid, maakte van de shoot dag een geweldige dag."

Carol

"Tijdens een live experience voor mijn klanten heeft Marije de fotografie verzorgd. Ik wilde graag mooie beelden van deze bijzondere dag zonder dat ik daar zelf over hoefde na te denken of mee bezig moest zijn. Dat heeft Marije geweldig gedaan! Ik ben heel blij met het eindresultaat. Marije is prettig om mee samen te werken, ze weet wat ze doet en begrijpt wat je wilt. Dat laatste is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Heel erg bedankt Marije!"

Sanne

"Wanneer je net als ik; niet fotogeniek bent, nog nooit voor een professionele camera hebt gestaan én/ of geen idee hebt hoe je moet staan, kijken of poseren maar wél een

professionele foto wilt voor branding/ LinkedIn of anders social media waarin jij zelf het beste tot je recht komt in een zeer relaxte en ongedwongen sfeer en een natuurlijk

resultaat gun jezelf dan een dagdeel met Marye voor een onvergetelijke ervaring! Marye denkt met je mee en fotografeert je zodat jouw beste kant belicht wordt zonder dat het eindresultaat onnatuurlijk oogt."

 

Wendel

"Als personal & fashion stylist heb ik vaker overwogen om samen te gaan werken met een fotograaf. Mijn klanten zijn vaak ondernemers en moeten zich online sterk zichtbaar maken.Toen Marye op mijn pad kwam klopte het gewoon. We waren beide in een fase waarin we “meer” wilden bieden aan onze klanten. Dus hadden we een

match! Zowel  voor Business shoots als fashion shoots vullen wij elkaar aan. Onze samenwerking voor het Lifestyle Bussines Club magazine was super! 

Haar handschrift, aanpak en haar geduld maakte dat onze samenwerking heel fijn en effectief was. Marye gaat door totdat ze het beste plaatje heeft geschoten. Ik heb Marye ervaren als een deskundige en gepassioneerde vrouw, die haar vak uitoefent met liefde en meevoelt met de klant. En dat is goud waard! Dank je wel lieve Marije, voor deze prettige samenwerking!"

Gulcan

"Voor een fotoshoot voor een glossy heb ik samengewerkt met Marye.

Marye is zeer prettig en makkelijk in de omgang wat het samenwerken heel aangenaam maakt. Met een fotoshoot moet je toch even in de juiste sfeer komen met elkaar.

Marye is professioneel en weet heel goed hoe ze haar omgeving moet inzetten voor het maken van de juiste foto’s. Ze kwam dan ook met goede ideeën om het totaalplaatje helemaal af te maken. Kortom; een aanrader voor een ieder die een professionele fashion of lifestyle fotografe zoekt met een originele invalshoek."

Miranda

"Via Lifestyle Business Club kwam ik in contact met Marye voor een zakelijk portret. Vanaf het eerste moment voelde het goed en Marye wist op een creatieve manier een draai te geven aan mijn wensen. Doordat ik me zo thuis voelde, sta ik nu écht als mezelf op de foto’s en zijn ze prachtig geworden! Het zijn ook zeker geen standaard portretfoto’s, maar lekker nonchalant en toegankelijk. Dankjewel Marye!”

Cindy

"Voor mijn brandingshoot heb ik samengewerkt met Marye. Voordat we een datum plande voor de daadwerkelijke shoot, hebben we eerst alle wensen doorgenomen. Wat wil ik uitstralen? Wat vind ik mooi? Ook daarin denkt Marye met je mee. Ik vind het meedenken een hele fijne eigenschap. Tijdens de shoot begeleid ze je van top tot teen en welke houdingen je aan moet houden. Dat 'coachende' karakter is heel prettig. Ik raad iedereen aan om met Marye aan de slag te gaan. De investering is het meer dan waar."

Karina

"Ontzettend bedankt voor de magische Woman Within experience! Je hebt echt het beste in mij naar boven gehaald en me zo in mijn kracht op de foto gezet en dat is te zien! Ik hoop dat veel meer vrouwen zichzelf deze ervaring bij jou gaan gunnen. Heel dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent!"

Mirella

"Marije is een echte professional en heeft het beste van mij laten zien op de foto's. Ze weet als geen ander te spelen met licht en posities en creëert een ontspannen sfeer. Hierdoor zie ik er op de foto's uit zoals ik graag gezien wil worden. Mijzelf."

Sandra

www.changeyourhabits.nl

"Hoe leuk om een keer vol in the picture te staan! Heel spannend, maar Marije is zo professioneel dat je meteen zelfvertrouwen krijgt en automatisch gaat schitteren voor haar camera. Een echte aanrader om jezelf eens op te trakteren."

Suzanne

"Ontzettende gave ‘The Woman Within’ fotoshoot gehad met Marye. Door de fijne atmosfeer kon ik helemaal mijzelf zijn en heeft Marye dat goed kunnen vast leggen. Het eind resultaat vond ik verbluffend mooi en ik was soms overdonderd dat ik zo krachtig kan overkomen. Als je jezelf wilt zien en laten zien dan is Marye de fotograaf om dit vast te leggen."

Danielle

'Ik heb eigenlijk helemaal geen goede foto’s van mezelf en zit lekker in mijn vel dus vind het leuk om nu eens een fotoshoot te doen! Maar wel zoals ik ben!’ Dat was eigenlijk wat ik in het eerste gesprek met Marye aangaf. En dat 'zoals ik ben’ op zijn best vastgelegd te krijgen, dat is haar kwaliteit! Ze luistert naar je wensen, probeert ook echt die richting in te sturen maar dan met je eigen herkenbare touch. Marye is kritisch op haar werk maar weet dit te vertalen in een voor jou (als ‘model') zeer ontspannen sfeer. En echt…. she goes the extra mile! Daardoor levert ze zeer hoge kwaliteit in de gehele experience, van shootdag tot uiteindelijk de fantastisch mooie box. Marye, dankjewel. Ik word nog steeds blij als ik de beelden zie!"

Corine

"Voor de lancering van mijn boek heeft Marije mijn verhaal, door haar creativiteit en professionaliteit compleet gemaakt. De beelden die konden ontstaan raakten mij diep. Door onze samenwerking werd mijn verhaal, zéker door het enthousiasme en de rust van Marije verrassend visueel! Ik kan iedereen Marije aanraden, ook in business, omdat zij bijzonder goed begrijpt én versterkt!"

Karin

www.missbusinessbliss.nl

"Ik heb een prachtige shoot gedaan in de studio van Marije. De hele ervaring zoals de studio, de styling, de aandacht, de rust en de support waren een cadeautje voor mezelf. Ik ben ontzettend blij met de uitkomst van de foto's en ik zie echt mezelf op de foto's. Dat was precies wat ik wilde. Mocht je op zoek zijn een fotograaf die jou echt ziet, Marije is your go-to!"

Merel

"Als klein meisje had ik een grote droom dat ik als later groot was fotomodel wilde worden. 

Dat deze droom uiteindelijk voor jouw camera is uitgekomen maakt mij iedere dag weer blij. 

Door de rust en het vertrouwen wat jij mij gaf voelde ik me de mooiste vrouw op aarde en dat is te zien op alle foto’s die eruit zijn gekomen. 

Zo puur, zo mijzelf en met de meest vrolijke lach sta ik op de foto. 

Je hebt me weten te vangen met je lens zoals ik nog nooit op een foto heb gestaan. 

Dank je wel dat ik me voor het eerst in mijn leven een fotomodel voelde en ik wens deze ervaring alle vrouwen toe. Het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven."

 

Jacqueline

"Jezelf laten zien, jezelf laten zien hoe je bent of hoe je wil overkomen. Jezelf zijn. Inclusief, Exclusief, wat wil je laten zien: privé of zakelijk: personal Branding.

Wil je je van je zachte kant laten zien, professioneel maar ook toegankelijk, kwaliteit en vertrouwen uitstralen. Anderen erin meenemen en adviseren gaat me goed af, maar dan moet je met jezelf aan de bak. Toch om na enkele jaren me zakelijk weer even op te frissen en aan de wereld te laten zien. 

De website was al af, maar de foto’s klopten niet meer. Ook voor de socials heb je beeldmateriaal nodig. En net als in mijn eigen werk kies is voor Maatwerk. Maatwerk en een klik voor het passende beeld en plaatje. 

En dan trek je de stoute schoenen aan en benader je Marye. Haar fotografie sprak me aan, de mens in het werk, de mens in de mens…. Alleen ze fotografeerde alleen vrouwen. Toch de stap gemaakt, een mail, een telefoongesprek en erna een moodboard. De klik was er. Dank Marye dat je ervoor ging en het resultaat zijn – al zeg ik het zelf – prachtige foto’s die mij tonen hoe ik ben, hoe ik me voel – nou ja de foto s zijn nog beter dan de echte Bjorn."

Bjorn

www.deblauwebeer.nl

"Na een intense periode in mijn leven kwam ik via een collega de website van Marije tegen. Ik werd meteen geraakt door wat ik daar las. De persoonlijke touch. Niet zomaar een fotoshoot.
In jezelf duiken, jouw verhaal en deze via fotografie kunnen vastleggen. Mijn eigen verschillende gezichten kunnen zien die veel over mij vertellen.


Ik wilde graag dit kantelmoment in mijn leven gaan vastleggen. Om te bewaren en om mijzelf vanuit verschillende invalshoeken terug te kunnen zien: kwetsbaar, zacht, kracht, creatief, zakelijk, als moeder en ook vanuit de opgedane rouw- en verlies ervaringen.
Na het voorgesprek was ik om. De ervaring bracht meer dan alleen een fotoshoot.
Het heeft zoveel gedaan en resoneert nog na in mijn systeem.
De foto's laten zoveel zien en vertellen echt mijn verhaal.
Marije verdiept zich echt in jou, laat je op je gemak voelen waardoor je dat kan laten zien wat je in je hebt."


Liefs Marieke

"Wat een ervaring! Van het begin tot ik de foto’s voor het eerst in mijn handen had. Marye heeft het beste uit mij naar boven gehaald en dat kan ik nu voor altijd terug zien. Sterk, onafhankelijk, zelfverzekerd en prachtig. De foto’s zijn voor mij echt een verrassing. Ik heb mezelf nog nooit zo gezien. Een fijne bijkomstigheid is dat ik de foto’s niet alleen prive kan gebruiken, maar ook zakelijk. De foto’s laten precies zien uit wat ik zakelijk wil uitstralen. En het werkt! Ik ben nu alweer een reden aan het bedanken om weer een shoot met marye te kunnen doen;-)

Kristi

wwww.uitgeverijflora.nl

“Marye heeft me prachtig weten te vangen. Met aandacht, liefde en professionele expertise. De fotobox met afgedrukte foto’s lijken wel kleine schilderijtjes. Mijn portfolio met professioneel digitaal te gebruiken foto’s is weer gevuld. Dit gun ik elke vrouw. Als je meer wilt weten over mijn ervaring met Marye, tik me dan even aan @gofocuscoaching ”

Anouk

www.go-focus.com

"In februari van dit jaar had ik 'mijn dag' bij Marye. Wat een ervaring was dat zeg!
Ik kies niet snel voor mezelf, maar deze ochtend was volledig voor mezelf. Haar en make-up en daarna een shoot in een ontspannen sfeer. De beelden zijn echt prachtig geworden, ik wist van mezelf niet dat ik het in me had.

Marye is in staat om je vast te leggen, zoals je echt bent. De foto's zijn herkenbaar en hebben me een boost in mijn zelfvertrouwen gegeven.


De prachtige box die ik na een paar weken kon ophalen met alle foto's in een passe partout is een waardevol kado aan mijzelf. Hij staat op mijn kantoor en ik kijk elke dag met trots terug.
Het fijne is dat ik de foto's ook nog kan gebruiken voor mijn website en social media, omdat ook de digitale bestanden aangeleverd worden. Een compleet pakket dus.

Mocht je dus zelf in een transformatie zitten. Jezelf een moment gunnen en met een nieuwe blik naar jezelf willen kijken, dan is deze shoot een echte aanrader!
Tnx Marye!!

Nieske

www.technies.nl

_C8A2692.jpg
_C8A7366x.jpg
_C8A1084.jpg
_C8A2069zw.jpg
Marye Personal Branding fotografie_C8A15
_C8A5900x.jpg
_C8A3387.jpg
_C8A7535 2.jpg
_C8A7156.jpg
_C8A4946-2.jpg
_C8A0070.jpg
_38A1099.jpg
bottom of page